2777
2789
عنوان

جوابتون به این خواستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم معلم میاد یاد یه بنده خدایی میفتم به قصد آشنایی و ازدواج بهم معرفی کردن من بعد یکی دو روز کنار ک ...

آدم بیشعور تو هر شغلی پیدا میشه اون شخصیت خودش ربط به شغل نداره مثل پدر خودت که خوبه ولی اون برعکس بود 

شانس داشتی خودشو نشون داد برو شکرگذاری کن

این کنارش شغل آزاد داره حداقل 40 50 تومن در ماه درآمد داره

کلا معلمی رو برای مرد دوست ندارم البته با احترام به همه اقایون معلم

خونه هم نداره

با ماهی 50 تومن خونه هم نمیتونه بخره فعلا

ولی خب شما چندسال باهاشون دوست بودید اگه انسان خوبیه و خودتون هم رو دوست دارید نظر دیگران مهم نیست

آدم بیشعور تو هر شغلی پیدا میشه اون شخصیت خودش ربط به شغل نداره مثل پدر خودت که خوبه ولی اون برعکس ب ...

آره والا خداروشکر همون اول کار چهره ی واقعیش نمایان شد

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

اگه شغل دیگه هم داره یعنی به فکر درآمد دیگه هم هست خوبه حالا شرایط خودت رو هم بگو بدونیم بهتر مشورت بدیم سن سال رو هم بگو و ضمنا اگر خواستی بگو هر کدام از چه شهری هستین که بهم میخورین یا نه 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️