چقدر نی نی سایت گند زده شده توش🤦♀️😂 خاله زنک بازی و یه عده از حرص عقده و حسادت هاشون رو اینجا خالی میکنن منظورم شخص خاصی نیست کلی گفتم ، طرف زده همسایه ی گیج قیمه درست کرده سیب زمینیش سوخته اولا نسوخته و دوما گیج تویی که سرت تو ماتحت مردمه و حتما یه چیزی هست که داری میسوزی پماد سوختگی بدم😂و ... و یا حتی فضاهای دیگه همه رو به گوه کشیدین بسه دیگه، اینجوری پیش بره ادمین ها باید یه فکری به حال سایت بکنن 🥴🤦♀️اینجا برا اطلاعات عمومی مادراس نه بچه های نوجوان و خانم و اقای بزرگسال برا عقده گشایی 🤦♀️🥴
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور به امید حال و روز خوب برا همه 🤲🏻 این اکانت برای همیشه بسته شد یه وقت هایی یه کارهایی میکنیم که نه خودم کلی که عالم و ادمو به هم میریزیم و با زندگی کسی بازی میکنیم ادمیزاد ساعت شنی نیست که برعکسش کنی درست بشه حواستون به حرفاتون و کارهاتون باشه خدا میبینه و مطمئنا کارماشو پس میدین 😉😉
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرشون توو ماتحت بقیه اس از خونواده ها و همسایه بگیر تا کاربرای نی نی سایتبعد میگن سرتونو از ماتحت ما ...
اگه به کسی حمله شده حتما حقش بوده🤣
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور به امید حال و روز خوب برا همه 🤲🏻 این اکانت برای همیشه بسته شد یه وقت هایی یه کارهایی میکنیم که نه خودم کلی که عالم و ادمو به هم میریزیم و با زندگی کسی بازی میکنیم ادمیزاد ساعت شنی نیست که برعکسش کنی درست بشه حواستون به حرفاتون و کارهاتون باشه خدا میبینه و مطمئنا کارماشو پس میدین 😉😉
بقیه که دیگه خانمن،باز هم سطح پایین فرهنگی بیداد میکنه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخه بگیم ۵۰ درصد کاربر زن نماسبقیه که دیگه خانمن،باز هم سطح پایین فرهنگی بیداد میکنه
اقا یا خانم محترم نمیدونم اقایی یا خانم ، ببینید نمیخوام چیزی بگم ولی از حسادت و حرص خانما باید ترسید هر کسی میتونه این ها رو داشته باشه حتی اقایون ولی خانم ها دیدم که حسادت و این عقده چه بلایی سر زندگی یکی از اشناهامون اورد متأسفانه 🤦♀️🥴