2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 159 پست
شما دچار سردرگمی شدیدخب می دوتید که فمنیست شکست خوردهحق کار و تحصیل هم همه خانوما دارنخانوما اکثرا ن ...

شاید حق نفقه و مهریه میخوان چون حق تحصیل و اشتغال با وجود تعهد رسمی محضری با مراجعه آقا به دادگاه لغو میشه؟چون بعد ازدواج عملا هیچ حقی ندارن و مثل برده باید گوش بدن ببینن شوهرشون اجازه چی رو میده؟و مسلما همه با ادم خوبی تو زندگی طرف نمیشن 

و بقیه چیزهایی که گفتید کاملا زن ستیزی شما رو نشون میده 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

تاپیک بیشتر در مورد مخالفت خانوما با حقوق زنان بود و اینکه اون خانواده ایی که دخترو محدود کرده جزئی ...

اینجا خیلیا اصلا معنی بیشتر اصطلاحات رو نمیدونن و همینجوری میان ی چیزی میگن👍

درسته خانوم خا بیشتر هس میکنن

جامعه روشن فکر یعنی دهه های 80 و اوایل90 و بخشی نسبت زیادی از 70

درسته اون خانواده ها هم جزو اون جامعه هستن ولی فقط فرزندانشون جزو روشنفکر ها هستن چون افکار پوچ و قدیمی رو لمس کردن و میدونن چقدر بده و منظور من از مرد سالاری همون پدر و مادرای همون خانواده ها هس که جزو جامعه هم به حساب میان

من خودم مخالف صد در صدی مرد سالاری هستم چون باعث بعضی از حق های طبیعی زن ها گرفته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرض کنیم خانم مهریه نخواد، اگر جدا بشه چی با خودش از زندگی مشترک میبره؟ هم مهریه نداشته باشه هم اموا ...

تو کشورای دیگه خانم و آقا پابه پای هم کار می کنن

اینجا این اجبار نیست

اموال با شرط و شروطی موقع طلاق تقسیم می شه

و مهریه هم هست حتی اگه نداشته باشه تا سالها بعد از طلاق مرد درگیر مهریه س

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بحث حقوق قانونیه فرض کن قانون بذارن که خانم ها حق ندارن رنگ سبز بپوشن مگر اینکه همسر یا پدرشون اجازه ...

بله درست اگه متن رو بخونین میبینین که گفتم قانون برای هر دو جنس بدی و خوبی داره و هممون میدونیم که قانون با عقاید امروزی اصلا مطاقبت نداره اصلا شاید بخش خیلی کمیش ولی خب چه میشه کرد ما فقط شهروندانی بیش نیستیم

شاید حق نفقه و مهریه میخوان چون حق تحصیل و اشتغال با وجود تعهد رسمی محضری با مراجعه آقا به دادگاه لغ ...

اینایی که شما می گید افسانه س

حق تحصیل هرگز قابل سلب نیست

و حق اشتغال فقط در صورتی که خلاف شان مرد باشه فقط از اون کار منع می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اینکه سواد رابطه نداریم هم درسته بنظرتون اینکه پدر سر پول تو جیبی بچه ۱۰ ساله هم منت بزاره دلیل خاصی ...

ببینید اکثر مواقع از آموزش های اشتباه هست. یه آسیب نسل به نسل منتقل میشه مگه اینکه جایی جلوش گرفته بشه

بعضی از خانواده ها که دوران کودکی سختی داشتن اون فشار رو تحت عنوان اینکه بذار بچم مرد بار بیاد و مستقل بشه به بچه هاشونم اعمال میکنن و بچه های عقده ای بار میارن، بعضیای دیگه که دلرحم تر هستن باز تحت عنوان اینکه نمیخوان بچه شون مثل خودشون پر حسرت بشه بی قید و شرط به بچشون میبخشن و اونارو بچه های از خود راضی بار میارن

مثلا کتاب والدین سمی که بخونید میبینید چطور مشکلای اخلاقی منتقل میشه

تو کشورای دیگه خانم و آقا پابه پای هم کار می کنناینجا این اجبار نیستاموال با شرط و شروطی موقع طلاق ت ...

تو قانون کدوم کشور نوشته زن و مرد حتما باید با هم کار کنن؟؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بعضیا هم نسبت به بچه دار شدن بقیه یه گاردی میگیرن و خودشونو علامه دهر میدونن که آدم تعجب میکنهمن بار ...

اره واقعا امااون تایپک اصلاصحبت بچه دارشدن نبوداستاترش ازخستگیش گفته بود اینم اومد اینونوشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره واقعا امااون تایپک اصلاصحبت بچه دارشدن نبوداستاترش ازخستگیش گفته بود اینم اومد اینونوشت

به طور کلی گفتم. اینکه هر بحثی باشه چندتا زن ضد زن پیدا میشن یا بچه دار شدنو اونقد کار سطح پایین میدونن که باهاش تحقیر کنن

دقت کنید مهریه درست درمون گرفتن هم شده افسانه

من پرونده های طلاقی را دیدم که آقا مهریه و سایر حقوف مالی خانم  را تمام و کمال پرداخت کرده

تو کشورای دیگه خانم و آقا پابه پای هم کار می کنناینجا این اجبار نیستاموال با شرط و شروطی موقع طلاق ت ...

توی کشورهای دیگه هم کار کردن زن اجباری نیست‌، اساسا همه جای دنیا چاقو نمیذارن روی گردن کسی بگن کار کن، خود زوج برنامه های مالیشون رو جوری میچینن که خرج و دخل درست باشه و بستگی به شرایط داره که کی کار کنه یا نکنه

شما که میگی ما حق اشتغال داریم و اینو در تضاد با طلب نفقه و مهریه دونستین، خب چرا خانمی باید شاغل باشه ولی نه نفقه بخواد نه مهریه، نه تنصیف اموال بعد از طلاق؟ 

درمورد مهریه هم چند درصد زنان تا الان تونستن مهریه بگیرن؟ و چقدر تونستن مهریه بگیرن؟ سالی دو سالی یه سکه پرداخت حق و حقوق محسوب میشه؟ 

تو قانون کدوم کشور نوشته زن و مرد حتما باید با هم کار کنن؟؟

تو قانون کدوم کشور نوشته وقتی دو نفر که زیر یک سقف هستن یکی باید خرج اون یکی را بده ؟