من ی سری چیزا تو این سایت دیدم واقعا برام سوال شد مشکل بعضی خانوما با حقوق زنان چیه؟
بزارید اول کار براتون روشن کنم که اصلا منظورم فمینیسم نیست چون انقدر مفهوم های اشتباه بهش اضافه شده که خیلیا دیدشون بد شده
منظورم برابری جسمی نیست که تا بحثش میشه بعضیا میگن پس برابری میخوای برو تو معدن کار کن ...
منظورم یک سری حقوق اولیه و انسانی برابره که هیییچ ربطی به جنسیت یا زور بازوی شخص نداره چیزایی مثل حق تحصیل و اشتغال و از این موارد که خانم با عقل و منطقی که داره میتونه برای خودش تصمیم بگیره ولی اجازه این و خیلی چیزای دیگه دست خودش نیست و تو اکثر زمینه ها ی جایی حقوق و حضور زن محدود شده
شنیدم میگن اگر برابری میخوای برو مثل کشور های اروپایی خودت کار کن خرج خودتو بده ، این تهدید حساب میشه؟
اینکه خانمی تصمیم بگیره کار کنه کاملا بستگی به شرایط خودش داره ی وقت طرف پدرش یا شوهرش اونقدری داره که دغدغه مالی نداره ی وقت مجبوری کار میکنه زندگی بچرخه ی وقت میخواد تو اجتماع بودن و استقلال مالی داشتن رو تجربه کنه
تو کشور های دیگه هم نمیان چاقو بزارن رو گلوی خانما که نهههه چون برابرید باید حتما کار کنی اونجا هم نیاز باشه کار میکنه نیاز نباشه کار نمیکنه مگه اونجا تک تک زنا شاغل هستن ؟
لطفا دیدگاهتون هرچی هست محترمانه بیان کنید و حرف بی ربط هم نزنید چون من واضحا گفتم منظورم برابری جسمی یا اینجور چیزا نیست صرفا حقوق اولیه برابر هست
فقط برام سوال شده واقعا چرا یک خانم باید با داشتن همچین حقوقی برای خودش مخالفت کنه؟