2777
2789
اسی کلاس آیینه نامه حضوری بود؟؟اجباری؟و اینکه صفر تا ۱۰۰میگ شهری رو یا باید بلد باشی کم‌و بیش؟؟چیا م ...

کل کلاس آیین نامه آنلاینه

نمیدونم اجباری هست یا نه ولی فک کنم آره باید شرکت کنی برای ما ۶ج آیین نامه بود،۲جلسه فنی

من امروز جلسه اول شهری داشتم،صفرم باشی اکیه یاد میدن

برای مدارک برو نزدیکترین آموزشگاهت بهت میگن 

هزینه اولیه ثبت نام پایه ۱۰تومنه

مدارک من صفحه۱و۲ کپی شناسنامه و ۶قطعه عکس دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل کلاس آیین نامه آنلاینهنمیدونم اجباری هست یا نه ولی فک کنم آره باید شرکت کنی برای ما ۶ج آیین نامه ...

ممنون عزیزم..عهه پس اجباری نیست البته شهرا متفاوت من شهرکردم..سوالاشو فقط خوندی آیین نامه یا کتاب

ممنون عزیزم..عهه پس اجباری نیست البته شهرا متفاوت من شهرکردم..سوالاشو فقط خوندی آیین نامه یا کتاب

امتحدان آیین نامه ندادم هنوز

ولی سوالاشو میخونم،جزوه از دوستم گرفتم 

منم همین بودم خیلی ادم اذیت میشه اگ از قبل  تمرین نداشته  اگ مربیی بد اخلاق ک دیگ بدتر .

این ذهنیت رو بندازید دور که فکر میکنید احمق هستید، شما به مرور زمان همه چی ملکه ذهنتون میشه و بدون فکر کردن به کلاچ، دنده و گاز رانندگی میکنید. یکم صبور باشید و ادامه بدید

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

منم همین بودم خیلی ادم اذیت میشه اگ از قبل تمرین نداشته اگ مربیی بد اخلاق ک دیگ بدتر .

تمرین میکنم میرم پس..حداقل چندساعت.. مرسی ک‌ گفتی..راستی کلاس ها حضوری ایینه نامه؟؟چیا بخونم امتحان بدم..کامل کتاب؟