2777
2789
عنوان

ولی شوهرم یه جوری بم زد که تریلی بم میزد اینقد ناراحت نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست

خب چرا اگه خیانت کنه گفت میام ببینمت؟

یعنی دوست دخترش  شهر شماست ؟

شاید نقش بازی می‌کرده تورو عذاب بده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اگه خیانت کنه گفت میام ببینمت؟یعنی دوست دخترش شهر شماست ؟شاید نقش بازی می‌کرده تورو عذاب بده

مامانمم میگه شاید داره نقش بازی می‌کنه ترو دوست نداره... اینجوری می‌کنه ترو دیوونه جلوه بده 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
آخه چند بار مشکوک زد

بیخیال ماه پشت ابر نمیمونه اخرش ی روز میفهمی....فقط از خدا بخواه اگه فهمیدی قشنگ و واضح و کامل بفهمیو قدرت بهت بده ک بهترین انتخاب را کنی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مامانمم میگه شاید داره نقش بازی می‌کنه ترو دوست نداره... اینجوری می‌کنه ترو دیوونه جلوه بده

پس کرم داشت باهات عقد کرد 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیخیال ماه پشت ابر نمیمونه اخرش ی روز میفهمی....فقط از خدا بخواه اگه فهمیدی قشنگ و واضح و کامل بفهمی ...

دیگه یه شک مثل خوره افتاده به جونم حرفاش اصلا شبیه شواهد نبود دیگه اعتمادم شکست من خیلی دوسش داشتم من با نگاهم آزارش نمی‌دادم من با همه چیش کنار اومدم حتی دلم نیومد به کس دیگه ای نگاه هم کنم اما اون بد کرد خیلی هم بد کرد بش گفتم برو دیگه هم نیا، شاید بهتر از من باشه اون شخص براش که بخاطرش اینجوری به من کرد

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
دیگه یه شک مثل خوره افتاده به جونم حرفاش اصلا شبیه شواهد نبود دیگه اعتمادم شکست من خیلی دوسش داشتم م ...

عزیزم زود تصمیم نگیر ، شاید واقعا با داییش چت میکرده ولی حرفاشون درمورد دختر بوده ترسیده ببینی ...

حق داری ک اعتماد بهش نکنی و لیاقتش همینه ک همسرش بهش مشکوک باشه، لیاقتش عشق پاک و بدون گناه همسرش نیست ، ی کم صبر کن 

آخه خیانت ساختنی نیست

تا اثباتش ب خودت و زندگیت فرصت بده ....۱درصد احتمال بده سوتفاهم باشه ....

ببین من خودم با دوستام، دخترعموهام، خواهرم درمورد دوست پسرهاشون و گذشته مجردیمون زیاد حرف میزنیم دوست ندارم شوهرم بفهمهو بدونه ،فکر کن مثل من باشه ،خودش کاری نکنه ولی گندبقیه را میپوشونه ....ب نظرم یه کمی صبر کن واقعا خیانتی درکار باشه اخرش لومیره ....