2777
2789

از ۳ تا حالا خوابم حالا ام که بیدار شدم عوض اینکه سرحال باشم بدتر خسته شدم انگار تو خواب با بیل کتکم زدن 😭

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

خب. زیاد خوابیدی، چه خبره خوب نیست

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب. زیاد خوابیدی، چه خبره خوب نیست

چمیدونم آلارم هم گذاشته بودم باز بعد آلارمم گرفتم خوابیدم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

خواب بعد از ظهر کلا خوب نیست افسردگی میگیره آدم من اگه بعد از ظهر بخوابم بعد از بیداری احساس ناامیدی ...

منم همینطور

ععع منم سه خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدمسرماخوردم کلی دارو خوردم گیج شدم

منم دلم درد میکرد حال نداشتم پاشم  

من تصمیم گرفتم نخوابم چونتو خواب شب خیلی مشکل دارم ... خواب بعد از ظهر واقعا مزخرف ...وقتی بیدار میشی تا یکساعت خودم که کلا گیجم... سرحال که میشی باید دوباره شب بخوابی که خوابت نمیاد 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد