2777
2789
عنوان

واقعا دلیل اصلی این همه مدارا و سازش بیش از حد خانما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
اره سکوت میکنند چون کشش جنگ و تنش بیشتر و ندارند

چون وقت صرف یادگیری ها آموزش و کتاب و جست و جو و کلاس های مشاوره و همایش ها خانواده تکنیک های زندگی ندارن 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چون وقت صرف یادگیری ها آموزش و کتاب و جست و جو و کلاس های مشاوره و همایش ها خانواده تکنیک های زندگی ...

نه. بعد از چند سال همه اینها رو کهنه کردند

جنگیدن برای اوایل هست که امید به اصلاح طرف داری

بعدش یا میزاری میری، یا در سکوت سرتو میندازی پایین تا بچه هات بچه طلاق نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. بعد از چند سال همه اینها رو کهنه کردندجنگیدن برای اوایل هست که امید به اصلاح طرف داریبعدش یا میز ...

هر طرف پیش برین میرسه به مجردی !! ک مجردی رو  صرف یادگیری سواد ارتباط ها و بلوغی اگاهی خیلی کم پیش میبرن 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بااحترام حرفتون قبول ندارمچون موردشو دیدم اگاهانه وارد ازدواج شد.

برین همین الان داخل تاپیکی ک الان زدن دیدم خانمه دانشجو هست بی سواد نیست این هم هست عنوان تاپیکش  ولی شوهرم یه جوری بم زد که تریلی بم میزد اینقد ناراحت نمیشدم!!! 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

یکی من مثه چون شرایط طلاق و نداره و میگه طلاق بگیرم باز سربار خانواده ام میشم پس می‌سوزم و می‌سازم بیشتر بخاطر اینکه نمی‌خوام خانواده م ناراحت شن یا غصه منو بخورن هیچی نمیگم شده یه غده سر دلم

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
یکی من مثه چون شرایط طلاق و نداره و میگه طلاق بگیرم باز سربار خانواده ام میشم پس می‌سوزم و می‌سازم ب ...

من از موضوعات حقوقی قضایی سر درنمیارم راست واقعیتش 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

با هرکسی قرار زندگی زیر یک سقف بگذرونین نه ما!!

کلی عرض کردم دلتون میخواد خانمها با شوهراشون که یکیش هم شما هستید هر روز دعوا کنند؟ واسه زندگی آرامش لازمه 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کلی عرض کردم دلتون میخواد خانمها با شوهراشون که یکیش هم شما هستید هر روز دعوا کنند؟ واسه زندگی آرامش ...

این مد اشتباه پیش نگیرین کوتاه اومدن همیشه یعنی الکی خوش بودن آرامش ثابت نبودن ،زندگی هست نه دشت گلستان ،۶ ماه بجنگ ۶۰ ماه در آرامش باش 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت