2777
2789
عنوان

با حرف شوهرم ته دلم خالی شد

175 بازدید | 9 پست

اومد خونه داشتیم ناهار میخوردیم گفت با همکارم دعوام شده تهدیدم کرده گفتم چرا تهدید واسه چی میگ هیچی  اضافه حقوقشو خط زدم تهدیدم کرده زندگیتو خراب میکنم  به زنت زنگ میزنم ، کپ کردم گفتم مگ چیکار کردی میگ هیچی میدونه ت حساسی و من اذت حساب میبرم  برای اینه این تهدید کرده ،ولی من کوتاه نیومدم گفتم  ببین ادم وقتی اتو داره تهدید میکنه ن الکی دیگ رفت خوابید گفت متاسفم ب من شک کردی  ولی ته دلم  خالی شد چون همسرم در ماه ماموریت زیاد میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

به نظرم ...خیلی اوضاع وخیم تر از چیزیه که فکر میکنی 

چون مردا معمولا این چیزارو نمیگن 

اینجا انگار همکارش ازش آتو داره و اینم میترسه برملا بشه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

آدم خونه خراب کن زیاده

تا خودت چیزیو ندیدی و بهت ثابت نشده از هیچ کس باور کن

درست نیست شوهرتو بفروشی به دیگران

یا زندگیتو تلخ کنی برا حرفی که نمیدونی چرا و به چه هدف زده شده

اینطوریم نیست خواهرمو سر کار یکی از کارگراش تهدید میکرد حرفهای زشتیم میزد سر همین اضافه کار بود اخر سرم انداختنش بیرون در حد همین تهدید و فحش بود 

مگه اینکه خودت به همسرت شک داشته باشی اون قضیش فرق داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اخه تهدید کنه چرا گفته ب زنت زنگ میزنم زندگیتو خراب میکنم تهدید کاری میکردش مثلا زیرابتو پیش رئیس می ...

مگه ب شوهرت شک داری؟ یا کاری کرده بهش شک کنی؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..