2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچشون بعد تب تشنج کرده

2621 بازدید | 9 پست

سلام ما مسافرت رفته بودیم خیر سرم اونجا پسرم تب میکنه شب دیدم خیلی داغه شیاف داشتم زدم براش ولی دیدم همچنان تو تب میسوزه به شوهرم گفت خیلی تب داره گفت ن تو اشتباه میکنی خلاصه شیافم گذاشتم دستشویی کرد همش دراومد تو ماشین دیدم افتاب زده روش خیلی داغ شده بطوریکه دست من از رو مانتو ک بغلش کرده بودم میسوخت بعد بی حال و خوابید ک یه دفعه دیدم سیاهی چشمم برگشت سمت بالا من جیغ زدم شوهرم ماشین نگه داشت اونجا یه خانواده ای بودن بچه رو ازمون کرفتن کمک کردن یکی دو دقیقه اونجوری شد بعدش بیحال بغلم صداش میکردم واکنش نمیداد یعنی من وشوهرم مردیم و زنده شدیم خیلی بد بود رسوندیمش شهر غریب بیمارستان ک ۳۹ درجه تب داش با شیاف تبش اوردم پایین الان خوبه داره بازی میکنه ولی خیلی داغون شدیم خیلی صحنه بدی بود ما اصلا تجربه نداشتیم الانم خیلی ناراحتم ک چرا سهل انگاری کردم 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

تب خیلی خطرناکه وقتی که بچه تب داره باید با استامینوفن بیاری پایین...لباسهاش رو کم کنی وپاشویه کنی بچه رو 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمونم میدونستیم خیلی خطر ناکه ولی چون سفر بودیم نتونستم خوب بفهمم در این حد بالا بوده ک تشنج میکنه تا شیاف اثر کنه اینجور شد بعدازظهر نوبت متخصص گرفتم

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
پسرمنم تا6سالگی اینجوری بود  تشنج کودکان هست  ببرید زیرنظردکترمتخصص مغزواعصاب کودکان&nbs ...

عزیزم پسر من اولین بارش بود دکتر عمومی گفت چون با تب بوده خطر ساز نیس چون شوهرمم بچه بوده یکی دوبار از تب اینجور میشه

پسرمنم۱۹ماهگی یه باربعدتب تشنج کردازاون به بعدخیلی دیگه حواسم به تبش هست تاالان که ۴سال و۸ماهشه الحمدالله دیگه تکرارنشده

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

عزیزم پسر من اولین بارش بود دکتر عمومی گفت چون با تب بوده خطر ساز نیس چون شوهرمم بچه بوده یکی دوبار ...

بازهم بایه دکترمتخصص مشورت کنید چون ممکنه خدای نکرده دوباره تکراربشه 

پسرمنم هم توتب تشنج میکرد سه چهارباراین اتفاق افتادبعد یه مدت زیرنظریه متخصص دارومصرف کرد خداروشکر که دیگه این اتفاق تکرارنشد 

تشنج کودکان هست وقبل ازدوران دبستان خوب میشن

انشاله که دیگه این اتفاق برای کوچولوتون تکرارنمیشه خیلی مواظب باشین تب بالانکنه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
پسرمنم۱۹ماهگی یه باربعدتب تشنج کردازاون به بعدخیلی دیگه حواسم به تبش هست تاالان که ۴سال و۸ماهشه الحم ...

سلام عزیزم دختر من ده ماهگی تب و تشنج کرد شما چکار کردی که دبگه تکرار نشد؟من خیلی از تکرارش میترسم. بعضی وقتا میگن بدون اینکه متوجه بشی یهو بچه تب میکنه وتشنج میکنه

عزیزم پسر من اولین بارش بود دکتر عمومی گفت چون با تب بوده خطر ساز نیس چون شوهرمم بچه بوده یکی دوبار ...

شما به پسرتون دارو دادین برا تشنج ...موقع تب وی میدین استان و شیاف باهم یا چقد فاصله بینشون

.......خدایا شکرت ....