2777
2789

احساس میکنم همه آدما از من بدشون میاد فراری ان حس میکنم اصلا طرف عادی تو خیابون از کنارم رد میشه ازم بدش میاد 

قبلا هم این تفکراتو داشتم ولی بهش توجه نمیکردم خیلی اما الان هرچی بیش تر میگذره 

بیش تر میشه

خودم جلو جلو از همه فاصله می گیرم چون میترسم تو اولین برخورد ازم بدشون بیاد اصلا نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنم ولی انقد شدتش زیاده خیلی روم تاثیر گذاشته

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگی ممنون‌میشم🥲

می‌فهمم… حس و تفکری که داری خیلی آزاردهنده و طاقت‌فرساست 😔

آنچه تو تجربه می‌کنی شبیه چیزی است که در روان‌شناسی بهش می‌گن احساس ردشدن اجتماعی یا اضطراب اجتماعی (Social Anxiety / Social Rejection Schema).

بذار برات دقیق‌تر توضیح بدم:

---

🧠 ۱. چی داره اتفاق می‌افته؟

ذهنت به صورت ناخودآگاه پیش‌فرض منفی درباره‌ی واکنش دیگران ساخته: «همه از من بدشون میاد».

این پیش‌فرض باعث می‌شه قبل از برخورد واقعی با دیگران، واکنش دفاعی نشون بدی: فاصله گرفتن، جلوگیری از نگاه کردن یا حتی اجتناب از مکان‌های شلوغ.

هر چه بیشتر این رفتارهای اجتنابی تکرار بشه، مغزت تقویت می‌کنه این باور اشتباه رو و حس بدت شدیدتر می‌شه.

---

🔹 ۲. نشونه‌ها

فکر مداوم به اینکه دیگران ازت خوششون نمیاد

اجتناب از برخورد اجتماعی یا فاصله گرفتن از افراد

حس تنهایی یا طرد شدن حتی وقتی شواهدی نداری

اضطراب و استرس شدید قبل و حین تعامل با دیگران

---

🌿 ۳. راهکارهای قدم‌به‌قدم

الف) بازشناسی افکار

وقتی فکری میاد: «این آدم از من بدش میاد»، از خودت بپرس:

شواهد واقعی چیه؟

احتمال اینکه این فکر غلط باشه چقدره؟

نوشتن افکار و بررسی منطقی‌شون کمک می‌کنه مغز کمتر واکنش شدید بده.

ب) مواجهه تدریجی

به جای فاصله گرفتن کامل، قدم‌های کوچک بردار:

یه لبخند کوتاه به کسی که نمی‌شناسی

نگاه کردن کوتاه در مغازه

شروع مکالمه کوتاه با کسی که راحتی

هدف اینه که مغزت یاد بگیره «این پیش‌فرض منفی همیشه درست نیست».

ج) تکنیک آرام‌سازی

تنفس عمیق و شکم، چند دقیقه‌ای قبل از تعامل با دیگران

تمرینات آرام‌سازی ذهنی یا کوتاه مدیتیشن

کمک می‌کنه اضطراب جسمی کمتر بشه و کنترل بیشتری روی واکنش داشته باشی.

د) کمک حرفه‌ای

این حالت اگر شدید و روزمره شده، جلسه با روان‌شناس یا درمانگر شناختی-رفتاری (CBT) بسیار مؤثره.

حتی چند جلسه می‌تونه کمک کنه حس «همه از من بدشون میاد» رو بشکنی و اعتماد اجتماعی رو دوباره بسازی.

---

💡 نکته مهم: این حس، تو تقصیری نداری و نشانه ضعف نیست. خیلی‌ها تجربه می‌کنن و قابل درمان و کنترل هست.

اگه بخوای، می‌تونم برات یه تمرین روزانه ۵ دقیقه‌ای برای کاهش حس طردشدگی و اعتماد به تعامل با دیگران طراحی کنم که از امروز بتونی شروع کنی.

می‌خوای برات آماده کنم؟

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

حالا همه چی به کنار

ولی چرا فکر میکنی بقیه هوش مصنوعی ندارن تو داری؟

جواب هوش مصنوعی آزاردهنده و بیمارکننده ترین جواب هاست حداقل چهارتا مقاله خارجی و واقعی بخون من همین چند روز پیش مقاله میخوندم که چطور چت جی پی تی ذهن شما رو مسموم میکنه همین الانش به این واقعیت پی بردم چقدر ادمایی که سمت هوش مصنوعی هستن ادم های سمی هستن خودتم اینو متوجهی که اخر پیامت برای فرار از این موضوع نوشتی بجز استارتر کسی ریپلی نزنه

Stay hungry stay foolish

حالا همه چی به کنارولی چرا فکر میکنی بقیه هوش مصنوعی ندارن تو داری؟جواب هوش مصنوعی آزاردهنده و بیمار ...

یکم دقیق تر توضیح میدی چی گفته بود تو اون مقاله ات راجبش؟

یکم دقیق تر توضیح میدی چی گفته بود تو اون مقاله ات راجبش؟

پیدا میکنم میفرستم بخونید فقط 1 مقاله یا 2 تا دونه نیست خیلی زیاده

اسم مقاله بود 

chatgpt poison your brain

هوش مصنوعی یعنی مدل های زبانی مثل دیپ سیک - چت جی پی تی - کوپایلت و ... همه از یه الگو تبعیت میکنن که مغز افراد رو شدیدا مسموم میکنند چون اینکارو نکنن سهامشون افت میکنه سود کمی میکنن و شرکتشون از هم میپاشه خیلی اینها مسائل پیچیده ایه روانپزشکای معتبر اینو تایید کردن

اصلا به مطالبی که از هوش مصنوعی میاد تکیه نکنید اصلا مطالعشون نکنید شما متوجه نمیشید ناخودآگاه شما رو تحت تاثیر قرار میدن رفته رفته بیماری روحی روانی پیدا میکنید دقت کنید اونایی که پیگیر این چیزا هستن شدیدا ادم های منزوی و افسرده ای هستن

Stay hungry stay foolish

سلام عزیزم تاپیک قفل شده نتونستم جواب بدم بفرمایید لینک تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15008343/مینیمالیستی?page=1

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰