2777
2789

هر چند وقت یه بار اش میفرستاد منم میخوردم

بینمون نفرت مینداخت

تا اینکه کارمون چند ماه پیش به طلاق کشید مادرشوهرم خودشو خیس کرد که زندگی پسرش داره به هم میخوره ازون روز دیگه نفرستاد لعنتی

و ازینجا فهمیدم که دعا میریخت

چون برای جاریم میریخت میداد بخوره فهمیده بودم 

اونم غذارو نمیخورد مینداخت سطل اشتغال

منه ساده میخوردم

و هر بار غذا میفرستاد منو شوهرم دعوا داشتیم و از روز طلاق کشیده شدن دیگه نمیفرسته

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

بسه دیگه چه راهنمایی ای 

طرف تاپیک قبل میگه هوس پاستا کردم همینو میگی 🫤🫤کار و زندگی نداری جانم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بسه دیگه چه راهنمایی ای طرف تاپیک قبل میگه هوس پاستا کردم همینو میگی 🫤🫤کار و زندگی نداری جانم

ولش کن دیوونه اس

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چرا زندگی بچه شو باید خراب کنه؟! بعدم پشیمون بشه؟!شاید اخلاق خودت و شوهرت عن بوده؟!

نه عزیزم بعضی از مادرا توقع دارن پسرشون ازدواج هم که کرد 

بازززز هم مثل مجردی دربست درخدمتشون باشه 

حالم از این جور آدما بهم میخوره 

نه عزیزم بعضی از مادرا توقع دارن پسرشون ازدواج هم که کرد بازززز هم مثل مجردی دربست درخدمتشون باشه حا ...

میدونم همچین ادمایی هست ولی چرا میگه بعدش پشیمون شد!!! قسمت عحیبش اینحاس. وقتی کسی داره به هدفش میرسه نباید پشیمون بشه که!