2777
2789

دوهفته است دارم رعایت میکنم اما بازم هی صورتش قرمز میشه ومیخارونه دلم آتیش میگیره هی میگم شیرموندم اما دم غروب یه جوری بالتماس نگاه می‌کنه که تسلیم میشم چیکارکنم بیخیال بشه...واسه خودمم سخته اما چاره چیه ...چهارماهشه....شماچطوری ازسرش انداختین

خودت رژیم‌ نگرفتی مگه؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک بدهیارژیم اصولی بگیر

شیرخشک که دارم میدم پپتی جونیور اما همون یه وعده رو میخاد..باورمیکنی رژیمم....صبحانه نون باچایی

نهار یا سیب زمینی یابرنج ومرغ بدون ادویه چرب..میان وعده یاسیب یاهیچی شام نون خالی یادواره سیب زمینی

شیرخشک که دارم میدم پپتی جونیور اما همون یه وعده رو میخاد..باورمیکنی رژیمم....صبحانه نون باچایینهار ...

خب شیر خشک بده دیگه

حساسیت به پروتئین گاوی ک فقط لبنیات نیست

مثلا ممکنه همون سیب‌زمینی  هم ک میخوره بچت واکنش بده

من شیر پپتی دادم نساخت بهش خارجی دادم خوب شد

شیر خشک

دارم میدم اما همون یه وعده رو میخاد قبلا شیرخودمو واپتامیل میخورد از دوهفته پیش پپتی میدم واز اون موقع شیرخودمو دوست داره چون پپتی خوشمزه نیست قبلا اصن سمتم نمیومد

خب شیر خشک بده دیگهحساسیت به پروتئین گاوی ک فقط لبنیات نیستمثلا ممکنه همون سیب‌زمینی هم ک میخوره بچ ...

واقعا.....خودت رژیم داشتی....سیب زمینی نخورم دیگه چیزی نمی‌مونه که

چرا....اما نمی‌دونم چرا باز قرمزمیشه

عزیزم 😢

یه مدت طول میکشه از بدن هردتون کامل دفع بشه 

ببین بعضیا به محصولات گوسفندی هم‌حساسن ها 

منم گذروندم این دورانو خیلی سخته .رژیم سخت 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

شیرخشک که دارم میدم پپتی جونیور اما همون یه وعده رو میخاد..باورمیکنی رژیمم....صبحانه نون باچایینهار ...

با این رژیم قرمز میشه؟  

چقدر قرمز؟

هیچی دیگه نمیخوری؟

آخه این رژیم سخت بچه هایی هستن که پپتی بهشون نمیسازه و باید یه چیز دیگه بخورن اسمش رو یادم نمیاد

عزیزم 😢یه مدت طول میکشه از بدن هردتون کامل دفع بشه ببین بعضیا به محصولات گوسفندی هم‌حساسن ها منم گذ ...

چیکار کردی.....من هیچی نمی‌خورم....همینای که بالا نوشتم فقط میخورم....هیچی دیگه نمی‌خورم....چیامیخوردی...