2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجوی مشاوره ام تو رشته روانشناسی مثل گذشته نیس یه مقدار اشباع شده ولی خوبی این رشته ها اینکه واقعا فرد متخصص باسواد خیلی کمه و اینکه اگر یه تخصص خاص انتخاب کنی و روی همون مانور بدی میتونی موفق بشی خبر خوب دیکه اینکه میتونی از کارشناسی شروع کنی با گرفتن اطلاعات درست و علمی مشاوره تحصیلی بدی یا پیج بزنی دیگه نیازی نی حتما دکترا بگیری تا شروع کنی 

و اینکه مشاور و روانشناس و روان‌پزشک هیچ کدوم برتری نسبت به هم ندارن جون هر کسی یه کار خاصی انجام میده 

اون دوستمون ک گفت روان‌پزشکی بالا تر چون پزشکی به اضافه روانشناسی هست کاملا اشتباه گفتن 

چون روانشناس کارش گفتار درمانی و روان درمانی هست ولی روان‌پزشک دارو تجویز می‌کنه 

ممکنه یه فرد افسرده اصلا نیازی به روان‌پزشک نداشته باشه چون علت افسردگیش اجتماعی محیطی باشه ولی خب اکر علت افسردگیش ژنتیکی باشه اون وقت نیاز به روان‌پزشک هست گاهی علت هم محیطی هم ژنتیکی هست ک درمان باید به صورت مکمل باشه 

اون دو تا گزینه جوان و خانواده ک گفتی تو حیطه مشاوره قرار میگیره نه روانشناسی 

فرق روانشناسی با مشاوره در اینه که روانشناسی بیشتر تمرکزش روی درمان یه سری  اختلالات روانی هست ولی مشاوره کارش توانمند کردن افراد برای پیشگیری از این اختلالات روانی هست ولی خب در مواردی میتونه کار درمانی هم انجام بده مثل زوج درمانی و مشاوره خانواده 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

گرایش نداره

روانشناسی خالی هم داریم مگه؟

ینی روانشناسی عمومی هستید؟

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من دانشجوی مشاوره ام تو رشته روانشناسی مثل گذشته نیس یه مقدار اشباع شده ولی خوبی این رشته ها اینکه و ...

البته اشباع منظورم حوزه تدریس و استاد و هیت علمی شدنه استادمون گفتن

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

روانشناسی خالی هم داریم مگه؟ینی روانشناسی عمومی هستید؟

لبسانس گرایش نداره از ارشد گرایش پیدا میکنه😂

ممنونم از لطفتون خیلی ممنون از توضیحاتتون

خواهش میکنم موفق باشی ❤

لبسانس گرایش نداره از ارشد گرایش پیدا میکنه😂

من خروجی سال ۱۳۸۶ هستم ما اصلا اون سالا روانشناسی خالی نداشتیم خودم بالینی هستم لیسانسمم بالینی بود 

جالبه روانشناسی خالی داریم الان 😁🥲🫶

ارزوی موفقیت دارم براتون

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3