2777
2789

عدسی 

دیزی 

خوراک لوبیا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه‌ جالب با ویروس مهمونی میان🫠ما اصن اینجور مواقع نه میریم نه اونیم که مریضه رو میزاریم بیاد میگم پس بمونه وفتی که خوب شدب و سرحالی بهت خوش بگذره در حالی که به فکر خودمونیم🤣

وای لعنت به مریضی 

من این مدت همش مریض بودم از صبح تا شب سرم تو سوپ بود 

سوپ شیر دوست نداره براش درست کنی؟

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

ی لیوان شیر گرم کن براش ی نون هم بزار جلوش 

بگو بهترین غذا همینه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ابگوشت و حلیم واسه سرماخوردگی یعنی معجزه میکنه مخصوصا حلیم با گوشت گوسفند هم بدن جون میگیره هم لازم به جویدن نیس، مرغ با برنج هم خوبه ابشو غلیظ دربیار رب هم داخل مرغ نریز زردچوبه کافیه 

نخودآب خیلی خوشمزه و مقویه.

سرچ کن دوست داشت بپز واسش

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

وای لعنت به مریضی من این مدت همش مریض بودم از صبح تا شب سرم تو سوپ بود سوپ شیر دوست نداره براش درست ...

سوپ شیر دوست داره اتفاقا 

من جو دوسرروقارچ ندارم ،مجبورم برم بگیرم