2777
2789

ب زور 😂 سحر خیزی که به خاطر مدرسه هست عصر هم واقعاااا یک سری وقت ها به اجبار میرم باشگاه یا کلاس و کارام میکنم دلم میخواد یه روزایی مثل همین الان بگیرم از ظهر تا شب بخوابم بعد مدرسه ولی الان باید برم باشگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روتینی رو که توی زندگی می‌پسندی باید خودت رو بهش عادت بدی 

هر روتینی حتی ساده‌ترین روتین‌ها اگر خودت رو ملزم نکنی که هر روز بلا استثنا انجامش بدی تبدیل می‌شه به همین حالتی که تو هی میگی فردا یا هفته دیگه یا شنبه بعدی 

باید خودتو مجبور بکنی که هر روز انجامش بدی 

روتین چیزیه که تو در هر حالتی انجامش میدی چه حالت خوب باشه چه حالت خوب نباشه، چه حواست پرت باشه، چه درد پریود داشته باشی، روتین میشه ستون زندگیت 

بعد اولش یه ذره سختیه رو بکشی تا این روتین جا بیفته 

وگرنه محاله 

موفقیت تو زندگی از انگیزه خالی نمیاد 

از نظم و انضباط و استمرار میاد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب نمیشه چطور بتونم ؟ارادم ضعیفه چطور قویش کنم؟

انجام ندادن یه چیزی باید اونقدر اذیتت کنه که ناخودآگاه حس کنی سختی انجام دادنش، به انجام ندادنش می صرفه

باید یه چیزی رو اینجوری بخوای

اگه هدفی که داری این حس رو در تو ایجاد نمی کنه باید از خودت بپرسی که اصلاً واقعاً هدف حقیقیت هست یا نه 

اصلاً چرا می‌خوای بهش برسی 

چه ضرورتی داره برات 

آدم‌ها و به خصوص مغز ما برای اهداف غیر ضروری خیلی وقت تلف نمی‌کنند 

باید یک چیزی رو برای خودت حسابی خواستنی بکنی که مغزت بگه چاره‌ای نیست باید صبح زود پاشم انجامش بدم

درست مثل کسی که صبح زود پا میشه میره سر جلسه کنکور و این آزمون رو میده هر چقدررم که آزمون مزخرفی باشه 

چون مثلاً فشار و استرسی که توی یک سال تحمل کرده باعث میشه که انجام ندادن این کار خیلی غیر قابل تحمل باشه و باید حتماً بره سر جلسه کنکور حتی اگر ساعت ۳ نصف شب برگزار بشه 

باید برای خودت ضرورت سازی بکنی نسبت به اهدافت 

یعنی به عبارت دیگه هدافت باید برات حیاتی باشن نه هوس‌هایی که گذرا بخوای دنبالشون بکنی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!