2777
2789
عنوان

شما هم با طرز فکر من موافقید که

171 بازدید | 24 پست

خط گرون بیشتر از گوشی گرون ارزش داره

از نظر من خط گرون باکلاس تره و نشانه اینکه یه آدم به باطن بیشتر اهمیت میده و دنبال منم منم نیست

گوشی نوکیا با خط 0912 با رقم های رند بوی پولداری و شخصیت میادددد

هر نظری برام قابل احترامه توهین نکنین ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم 

ارزش آدما به خط ۰۹۱۲ اونا نیست 

هرکیم ۰۹۱۲ داره محترم نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نمیدونم به نظر من هیچ اهمیتی نداره. من اصن به شماره بقیه اهمیت نمیدم، و راستشو بخوای بنظرم هزینه برای این چیزا وقتی بی‌مورده و دلیل واقعی نداره، بیشتر نشانه کوته فکریه

نه.

درک نمی‌کنم وقتی کار آدم با همون خط عادی راه میفته چه اصراری به ۹۱۲ داشتن هست.

از نظرم گوشی گرون هم فضیلت نیست. هرکسی براساس فعالیت‌هایی که انجام میده گوشی رو انتخاب می‌کنه که براش کارآمدتره و به جیبش هم می‌خوره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا هیچکدوم اینا رو نشونه کلاس نمی دونم

کلا معیار هیچ چیز نمیدونم

و البته بلانسبت شما، کسایی که این چیزا رو کلا مبنا برای هر نوع سنجی قرار بدن تو دلم قضاوت می کنم تا حدی و سعی می کنم فاصله بگیرم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!