2777
2789
عنوان

کیا اسلیو معده کردن خسته شدم از چاقییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست

دوستم کرده 

ماهی چند بار غش می‌کنه 

خیلی ضعیف شده 

ولی خیلی لاغر شده 

کلی رعایت می‌کنه که برنگرده

رعایت نکنی بدتر میشی از قبل

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تنبلم دیسک شوید دارم.سه تا بچه هم دارم شاغلم هستم وقت ورزش ندارم

خب یه پیاده روی چی؟ 🥲 غذاتون رو کم کنید به مرور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیدونمقبلا چاق بود افسردگی داشت حالا45کیلو شده ولی بدتر شده افسردگیش بنظرم همین خوردن هم تاثیر داره ...

اره چون خوردن یکی از لذات زندگیه

وقتی نتونن بخورن افسرده تر میشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بر خلاف بقیه، یکی از آشناهای ما انجام داد و به شدت لاغر شد و لاغر موند و چاقی هم برنگشت 

غذاش خیییلی کم شد، قبلا راحت دوتا پیتزا می‌خورد میرفتیم بیرون، الان دوتا قاچ بیشتر نمیخوره

خودش خیلی راضی هست  

عزیزم منم ۹۸ کیلو شدم و وااقعا ناراحتم ازین بابت

اتفاقا از امروز شروع کــردم به کم خوری ، چیزیو حذف نمیکنم ولــی کمتر میخوام بخورم ،آروم آروم وزن کم کنم که پوستمم خراب نشــه 

من راجع به اسلیو با هرکسی مشورت کردم گفتن خوب نیست ، عروس عمم که خودش انجام داده گفت سمت این کارا نرو که اصلا به عوارضش نمی ارزه 

با متخصص تغذیه و جراح چاقی مشورت کنین حتما

جراحا ک میگن بیا عملت کنیم فقط قبلش یه فرم میدن امضا کنی که جونت پای خودت هست🙂

سلام عزیزم مت سالها پیش انجام دادم. اینو بدون یکسالی کامل وزن کم میکنی  اما بعدش استپ میشی.  اونقدری هم کم نمیکنی که عمل بای پس کم میکنه.   چون اون عمل سخت تری یه و روده روهم مقداری برمیدارن تا جذب کم شه.  مثلا بیست کیلو میتونی کم کنی.   بشرطی که کنارش رژیم و ورزش تو حفظ کنی.   میدونی اگه رعایت نکنی دوباره معده ت بزرگ میشه و وزن ت برمیگرده.  باید سعی کنی رعایت کنی همیشه.  چندماه اول رعایت رژیم راحته. چون معده جمع شده.  اما کم کم شروع کنی غذا خوردن  اشتها کم کم باز میشه.  همیشه باید رعایت کنی.   اما بگم.  برگردم عقب باز انجامش میدم.  فقط اینکه شکم ت لاغر بشه چون میگی حجم ش زیاده. حتما پوست ش میوفته و شل میشه.  دوباره لاغر که شدی باید بری عمل ابدومینوپلاسی.  پوست شکم رو بکشی.  و هردو شون هزینه داره خب.  قیمت بگیر خب برا جفت ش

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻