2777
2789

امروز نوبت گرفتم با شوهر بزهکارم بریم باهم چون داخل دهان اون منم دیدم قبل از این رو آلت تناسلیش داشت حالا پیچیده به بازی دعوا کرد بی دلیل نیومد خونه که هم هزینه دکترمو نده هم خودش نیاد بعدا بره برداره دستش رو نشه با همچین آدمی میموندید ترس از بیکاری و فشار مالی دارم و ترس از دست دادن بچه هام بچه هام 10ساله و6ساله هستن گوشیشم خاموش کرده از ظهر سابقه نداشته که همچین کاری بکنه دقیقا سر زگیلی که روی آلتش بود هم فیلم بازی کرد بعد قایموشکی رفت برداشت امروز هم بهش گفتم باید بیای دکتر برا تو رو هم برداره که این کارو کرد تا مریض میشه پول دکتر رو برای خودش تا قرون آخر خرج می‌کنه من صبح رفتم دکتر زنان 500هزار تومن خرج کردم میخاد بمیره 

کاربری دست دو تا دوسته🙏

اي بابا خدا ازش نگذره🥺

نگران نباش خوب ميشي اما هر جور شده درمانت ادامه بده شده مجبورش كن خرجت تمام و كمال بده تهديدش كن 

خدا جونم خيلي دوست دارم💖خيلي بزرگى🙏🏻
اي بابا خدا ازش نگذره🥺نگران نباش خوب ميشي اما هر جور شده درمانت ادامه بده شده مجبورش كن خرجت تمام و ...

فکر نکنم بده چجوری مجبورش کنم وقتی امروز نوبت دکتر داشتم

کاربری دست دو تا دوسته🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.