2777
2789
عنوان

ملت چخبرشونه تو 20 21 سالگی شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهه هشتادیا مثه هفتادیا نیستن دنبال رابطه بیخودی باشن همشون ازدواجین

دور و برم ۳ تا ازدواج ۲۰ سالگی داشتیم ۲ تاش سالها با هم آشنا بودن واقعا از روی شناخت ازدواج کردن یکیشون غریبه بوده خداکنه اونم مشکلی براشون پیش نیاد  در کل همشون دارن به درس و پشرفت ادامه میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

ی سریا رسمشونه ی سریا ب اجبار ی سریا از سر علاقه هر کسی یه دلیلی داره دیگه. ب نظر بنده زود هست ولی زندگی و شرایط و عقاید هر کسی متفاوته

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اینجا معلومه از مشکلاتشون میگن.از خوشیها که نمیگن مشورت بگیرند.و خیلی هاشون سن کم ازدواج نکردند چون ...

خانمی که تاپیک زده از عید مریضه و شوهر پول نمیده بره دکتر 

یا برای دادن یک تومن از حقوق سی میلیونیش الم شنگه کرده روان زن و بچه بهم ریخته توهین ها حرف های زشت و ناسزا که بیخود بی جهت به زن میگن کتک زدن خیانت دروغ و ... اون مرد یعنی واقعا چقدر تونسته این زن شاد کنه 

خدابخواد دخترمو‌ 18سالگی شوهر میدم دور زمونه ترسناک شده

این چه حرفیه😐😐

جای اینکه به دخترتون یاد بدین چطور ادم بزرگی بشه و به موفقیت برسه و بعددد به فکر ازدواج باشه تازه تو اوج جوونی میخواین همچین کاری باهاش کنین😑

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

همه چی مادیات نیست اون دختر باید رشدشو میکرد به وقتش ازدواجم میکرد رشد منظورم هم جسمیه هم روانی و اج ...

همین .‌ولی متاسفانه پدرو مادرا بشدت ناآگاهن . نمیدونن که دختراشون رو بدبختن کرد  رفت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی خوبه ازدواج تو این سن اگه مورد خوبی پیدا بشه و هر دو طرف اماده ازدواج باشن و به هم بخورن عشق وا ...

منم حس میکنم دیدگاه منفیم راجع به ازدواج رو باید عوض کنم

موندم واسه مورد بهتر و عشق واقعی ولی تنها چیزی که نصیبم شده پسرای به درد نخور و بلاتکلیف و شکست‌های عاطفی پی در پی بوده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

همین .‌ولی متاسفانه پدرو مادرا بشدت ناآگاهن . نمیدونن که دختراشون رو بدبختن کرد رفت .

با پول میخوان ظلمی که بهش کردنو جبران کنن

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

منم حس میکنم دیدگاه منفیم راجع به ازدواج رو باید عوض کنمموندم واسه مورد بهتر و عشق واقعی ولی تنها چی ...

اره واقا ضربشم فقط برای دختره 

عشق چیه سیسی ادم با منطق باید ازدواج کنه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کجای کاری؟ بعضیا 13 ،14 سالگی ازدواج میکنن

اونا نادرن

کی طفل 14 روز شوهر میده غیر از روستا و عشایر؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.