2777
2789
عنوان

ملت چخبرشونه تو 20 21 سالگی شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2693 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه هشتادیا مثه هفتادیا نیستن دنبال رابطه بیخودی باشن همشون ازدواجین

دور و برم ۳ تا ازدواج ۲۰ سالگی داشتیم ۲ تاش سالها با هم آشنا بودن واقعا از روی شناخت ازدواج کردن یکیشون غریبه بوده خداکنه اونم مشکلی براشون پیش نیاد  در کل همشون دارن به درس و پشرفت ادامه میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

ی سریا رسمشونه ی سریا ب اجبار ی سریا از سر علاقه هر کسی یه دلیلی داره دیگه. ب نظر بنده زود هست ولی زندگی و شرایط و عقاید هر کسی متفاوته

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اینجا معلومه از مشکلاتشون میگن.از خوشیها که نمیگن مشورت بگیرند.و خیلی هاشون سن کم ازدواج نکردند چون ...

خانمی که تاپیک زده از عید مریضه و شوهر پول نمیده بره دکتر 

یا برای دادن یک تومن از حقوق سی میلیونیش الم شنگه کرده روان زن و بچه بهم ریخته توهین ها حرف های زشت و ناسزا که بیخود بی جهت به زن میگن کتک زدن خیانت دروغ و ... اون مرد یعنی واقعا چقدر تونسته این زن شاد کنه 

خدابخواد دخترمو‌ 18سالگی شوهر میدم دور زمونه ترسناک شده

این چه حرفیه😐😐

جای اینکه به دخترتون یاد بدین چطور ادم بزرگی بشه و به موفقیت برسه و بعددد به فکر ازدواج باشه تازه تو اوج جوونی میخواین همچین کاری باهاش کنین😑

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

همه چی مادیات نیست اون دختر باید رشدشو میکرد به وقتش ازدواجم میکرد رشد منظورم هم جسمیه هم روانی و اج ...

همین .‌ولی متاسفانه پدرو مادرا بشدت ناآگاهن . نمیدونن که دختراشون رو بدبختن کرد  رفت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی خوبه ازدواج تو این سن اگه مورد خوبی پیدا بشه و هر دو طرف اماده ازدواج باشن و به هم بخورن عشق وا ...

منم حس میکنم دیدگاه منفیم راجع به ازدواج رو باید عوض کنم

موندم واسه مورد بهتر و عشق واقعی ولی تنها چیزی که نصیبم شده پسرای به درد نخور و بلاتکلیف و شکست‌های عاطفی پی در پی بوده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

همین .‌ولی متاسفانه پدرو مادرا بشدت ناآگاهن . نمیدونن که دختراشون رو بدبختن کرد رفت .

با پول میخوان ظلمی که بهش کردنو جبران کنن

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

منم حس میکنم دیدگاه منفیم راجع به ازدواج رو باید عوض کنمموندم واسه مورد بهتر و عشق واقعی ولی تنها چی ...

اره واقا ضربشم فقط برای دختره 

عشق چیه سیسی ادم با منطق باید ازدواج کنه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کجای کاری؟ بعضیا 13 ،14 سالگی ازدواج میکنن

اونا نادرن

کی طفل 14 روز شوهر میده غیر از روستا و عشایر؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.