2777
2789

رابطه دوستی من با دوستان بعد از چندین سال به هم خورد و بهم گفت که این تویی که پشیمون میشی و من تنها دوستت بودم ولی من دوستای زیاد دیگه‌ای هم دارم 

هرچند که این دوستی به خاطر عدم صداقت اون تموم شد 

حالا با دلیلش و جزئیاتش کاری ندارم می‌خوام بدونم اونایی که هیچ دوستی ندارن و متاهل هستند و به هر حال یک سنی ازشون گذشته و دیگه نمی‌شه تو این سه دوست جدید پیدا کرد چه حسی دارند آیا از این وضعیت راضی هستند

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست آرهمن هیچ دوستی ندارمزندگی ام اصلا وقت توش ندارن بخوام با کسی باشم

شما شاغل هستین که هیچ دوستی نداشتین یا چه جوری وقتتون رو پر می‌کنین سرگرمیاتون چیاست

من...قبلا چن تا دوست خونوادگی داشتیم فهمیدم دارن حسادت میکنن و پشت سرمون حرف زده بودن و....

کلا گذاشتیمشون کنار....

دو تا دوست خونوادگی خیییلی خوب داریم با اونا رفت وآمد میکنیم البته اینجوری هم نیس که دم به دقیقه خونه هم باشیم نهایتا سالی دو سه بار...

ولی خودم به تنهایی با کسی رفت وآمد نمیکنم راضیم بعضیا از طریق دوستی دارد میشن و ضربه میزنن

من...قبلا چن تا دوست خونوادگی داشتیم فهمیدم دارن حسادت میکنن و پشت سرمون حرف زده بودن و....کلا گذاشت ...

راستش من و دوستم اینطور بودیم که هر روز با هم صحبت می‌کردیم همه مسائل همدیگرو به هم می‌گفتیم ا هم درد و دل می‌کردیم برای همین خیلی بهش عادت کرده بودم و این دوستی حدود ۱۵ سال اینا طول کشید ولی خب من به خودم اومدم و دیدم که اون خیلی چیزها رو از من پنهون کرده و اونقری که من صادق بودم و ساده بودم اون نبوده برای همین نخواستم دیگه ادامه بدم اما خوب چون این همه سال خیلی باهاش صحبت می‌کردم الان یه جورایی احساس خلا دارم

شما شاغل هستین که هیچ دوستی نداشتین یا چه جوری وقتتون رو پر می‌کنین سرگرمیاتون چیاست

نه من فریلنسرم.... دو تا هم بچه دارم که حتی وقت نمیکنم ی خواب راحت داشته باشم صبح تا ظهر که سرگرم غذا و کار و بچه ظهر اون یکی از مدرسه میاد ظرف و دادن ناهار و تکلیف و خواب یک دفعه ساعت هشت میشه شام و خواب بچه تمام

نه من فریلنسرم.... دو تا هم بچه دارم که حتی وقت نمیکنم ی خواب راحت داشته باشم صبح تا ظهر که سرگرم غذ ...

من خیلی دوست دارم کاری تو خونه انجام بدم  یه درآمدی داشته باشم ولی متأسفانه چیزی پیدا نمی‌کنم

راستش من و دوستم اینطور بودیم که هر روز با هم صحبت می‌کردیم همه مسائل همدیگرو به هم می‌گفتیم ا هم در ...

خب اشتباه کردی

آدم تو دوستی همه چیو نباید به طرف بگه

ولش کن بابا بیخیال...

آدم تنها باشه خیلی بهتر از دوستهای چاپلوس و دوروعه

من خیلی دوست دارم کاری تو خونه انجام بدم یه درآمدی داشته باشم ولی متأسفانه چیزی پیدا نمی‌کنم

چرا این همه کار

من کارای پایان نامه و تحقیق انجام میدم

خیاطی تهیه غذا

میکرو ابرو مثلا خودآرایی و رنگ مو

چرا این همه کارمن کارای پایان نامه و تحقیق انجام میدمخیاطی تهیه غذامیکرو ابرو مثلا خودآرایی و رنگ مو

از کجا پیدا می‌کنی منظورم سایتی چیزی ؟

خب اشتباه کردیآدم تو دوستی همه چیو نباید به طرف بگهولش کن بابا بیخیال...آدم تنها باشه خیلی بهتر از د ...

من دوستی ندازم واصلا خوشحال نیستم بابت این موضوع واسه سلامت روان زنان لازمه دوست