رفتم روانشناس تقریبا دوماهه خاستم ببینم چی تو وجودم هست ک انقدر خیانت و دست بزن و فوشای همسر و خانواده بدرد نخورشو تحمل میکنم ...متوجه شدم تله رهاشدگی دارم و اضطراب و...تقریبا هفته ای دوبار میرم و راضیم تصمیم گرفتم دکتر زنان هم برم ک بهش گفتم رو الت همسرم نقاطی هست ک گفت زگیله و من منتظرم جواب ازمایشم بیاد ...روحمو مریض کرد جسمم ک .... کاش دوران مجردی روانشناسو میرفتم ...البته من ۸ماه پیش پاپ اسمیر دادم و کاملا نرمال بود تنها دلخوشیم اینه ک حداقل هنوز سلول هام رو درگیر نکرده تو شرایط سختی ام اما خودمو نباختم ....فقط تحت نظرم تا تله ی رهاشدگیم درمان شه ببینم با همسرم چ میکنم ....دعام کنید .
جالبه انقدر پروعه ک انگار من بهش منتقل کردم و راضی نمیشه واکسن بزنه یا سیگارو کمتر کنه ..چون بشدت روی سیستم ایمنی تاثیر میزاره ...فعلا باهاش کل کل نمیکنم تا انتهای درمانم ...
عزیز آشنایی تون چطور بود؟ قبل عقد نشناختیش؟ انشالله حل میشه
ما ۴ سال دوست بودیم گلم ...قبل از عقدم میدونستم ک خیلی رو خانومای متاهل و مطلقه کراش داره و رابطه داشته اما این تله لعنتی همینو میخاست همین ادم رو ....بهش میگن انتخاب طرحواره ای
خیلی کار خوبی کردی عزیزمازکجا پیدا کردی؟خوب تخقیق کردی درموردش؟
ممنون گل
راستش قبلش با چندتا روانشناس صحبت کردم و احساس کردم ایشون بیشتر ب دردم میخوره. ...البته هنوز جلسات اوله اگر در اینده اوکی نبودیم مجبورم عوض کنم ...خداکنه خوب باشن .من دنبال روانشناسی طرحواره درمانگر معروف بودن ک یا ازمن دور بودن یا انلاین بود ک تاثیرش کمتر بود