2777
2789

رفتم روانشناس تقریبا دوماهه خاستم ببینم چی تو وجودم هست ک انقدر خیانت و دست بزن و فوشای همسر و خانواده بدرد نخورشو تحمل میکنم ...متوجه شدم تله رهاشدگی دارم و اضطراب و...تقریبا هفته ای دوبار میرم و راضیم تصمیم گرفتم دکتر زنان هم برم ک بهش گفتم رو الت همسرم نقاطی هست ک گفت زگیله و من منتظرم جواب ازمایشم بیاد ...روحمو مریض کرد جسمم ک .... کاش دوران مجردی روانشناسو میرفتم ...البته من ۸ماه پیش پاپ اسمیر دادم و کاملا نرمال بود تنها دلخوشیم اینه ک حداقل هنوز سلول هام رو درگیر نکرده  تو شرایط سختی ام اما خودمو نباختم ....فقط تحت نظرم تا تله ی رهاشدگیم درمان شه ببینم با همسرم چ میکنم ....دعام کنید .

بانوی کورد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه. ذات نر ایرانی:

جالبه انقدر پروعه ک انگار من بهش منتقل کردم و راضی نمیشه واکسن بزنه یا سیگارو کمتر کنه ..‌‌چون بشدت روی سیستم ایمنی تاثیر میزاره ...فعلا باهاش کل کل نمیکنم تا انتهای درمانم ...

بانوی کورد ❤️

عزیز آشنایی تون چطور بود؟ قبل عقد نشناختی‌ش؟ انشالله حل میشه

ما ۴ سال دوست بودیم گلم ...قبل از عقدم میدونستم ک خیلی رو خانومای متاهل و مطلقه کراش داره و رابطه داشته اما این تله لعنتی همینو میخاست همین ادم رو ....بهش میگن انتخاب طرحواره ای 

ممنون عزیزم

بانوی کورد ❤️

خیلی کار خوبی کردی عزیزم‌ازکجا پیدا کردی؟خوب تخقیق کردی درموردش؟

ممنون گل 

راستش قبلش با چندتا روانشناس صحبت کردم و احساس کردم ایشون بیشتر ب دردم میخوره. ...البته هنوز جلسات اوله اگر در اینده اوکی نبودیم مجبورم عوض کنم ...خداکنه خوب باشن .من دنبال روانشناسی طرحواره درمانگر معروف بودن ک یا ازمن دور بودن یا انلاین بود ک تاثیرش کمتر بود

بانوی کورد ❤️

عزیزم منم حقوق شوهرم خیلی کمه مجبورم از خرجای واجب دیگ بزنم مث دندون پزشکی و ....من باید چندسالی برم پول کم بیارم حتما طلا میفروشم یا سرکار میرم 

بانوی کورد ❤️

چحوریه زگیل؟ من رو مقعدم هس مث جوشهزگیاه؟

عزیزم شکل خاصی داره والا گاهی ضایعات پوستی شبیه زگیله نمیشه قطعی گفت ....مال همسر من شبیه گل کلم هستش قهوه ایه تیرس و خیلی چندشه ...عکس فرستادم دکتر گفتن زگیل

بانوی کورد ❤️

ممنون گل راستش قبلش با چندتا روانشناس صحبت کردم و احساس کردم ایشون بیشتر ب دردم میخوره. ...البته هنو ...

خوبه فقط به هیچ عنوان جلساتتو‌نصفه رها نکن حالا که مشکلات بالا اومدن بزار درمان شن وگرنه اذیت کنندس

کتاب زندگی خودرا دوباره بیافرینید از جفری یانگ هم خوبه درکنارش بخونی درمورد همین طرحواره هاست

♥️♥️