2777
2789

عجیب که نه ولی هر دفعه یکی رو قضاوت کردم دقیقا همون اتفاق توی زندگیم افتاد 

مثلاً یه بار توی همین سایت یکی گفت ناخواسته باردار شدم حالا چیکار کنم منم گفتم هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه ، میخواستی مراقب باشی ، دقیقا چند وقت بعد خودم باردار شدم🤕

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد

هیچی یه پسره تو خیابون با صدای بلند فوش جن.سی میداد پشت گوشی و صداش عین گودزیلا بود 

با دوستم اروم خندیدیم من گفتم صداشو نگا توروخدا اول برو صداتو درس کن بعد با اعتماد بنفس تو خیابون پشت گوشی داد بزن فوش بده

فرداش بی دلیل تا یه هفته صدام گرفته بود انگار یه سنگ انداخته بودن تو گلوم . نه دردی نه سوزتشی هیچی ، فقط نمیتونستم حرف بزنم کلا یا صدام انقد کممم بود که حد نداشت

همونموقع فهمیدم کارمای اون برگشت بهم

عجیب که نه ولی هر دفعه یکی رو قضاوت کردم دقیقا همون اتفاق توی زندگیم افتاد مثلاً یه بار توی همین سای ...

آخی منم  دوتا بارداری هام ناخواسته بود بعد با دوستم داشتیم صحبت میکردیم گفت مگه میشه ادم ناخواسته باردار بشه به ۴  ۵ ماه نکشید خودش ناخواسته باردار شد اونم دوبار پشت هم

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم