مامانم بهترین دستپخت رو تو فامیل داره ولی هیچ وقت حریف من نمیشه اشکال از مامان نیست🤣🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
من یکی سر تاپیک های نی نی سایت نه به سیب زمینی نه به الویه و تن ماهی دیگه نگاه نمی کنم😐😐🤕🤕
خیلی لاغرم ۳۶ کیلو بیشتر نیستم😅😅🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ما تو روزمره هیچکدوم از اینا رو نمیخوریمبنظرم حق داری😂
هم درد هام دارن پیدا میشن کجا بودین که همه بهم گفتن بد غذا و لاغر😅😅🤣🤣🤣🤣🤣
خواهر دوستم اینطور بود شوهرش طلاقش داد بعد دو سه سال سعی کن بعد ازدواج یکم سلیقه غذاییتو گسترش بدی م ...
من ازدواج نمیخوام بکنم ترجیح میدم همینطور پیش برم شوهر نکنم😅😅🤣🤣
نه باباقرار نیست بین این همه غذا همشون رو دوست داشته باشیممن گوشت اصلا دوست ندارماز غذایی که حتی دون ...
تو خوبی من از ترشی حساسیت دارم مرکبات هم همینطور سیب دوست ندارم غذا هایی که خیلی درهم برهمه از گلوم پایین نمیره🤣🤣🤣🤣🤣
من ازدواج نمیخوام بکنم ترجیح میدم همینطور پیش برم شوهر نکنم😅😅🤣🤣
اون بحثش جداس نخوای اتفاقا خیلی هم راحت
ولی ذائقه ها عوض میشه با گذر زمان من تا یه سنی از صبحانه اکثر غذاها متنفر بودم انقد که ۴۳کیلو وزن داشتم تا آخرای دبیرستان ولی بعد دانشگاه کم کم عوض شد منی که از آبگوشت متنفر بودم قهر میکردم اسمش میومد الان میمیرم واسه ابگوشت خیلیا از خیلی غذاها بدم میومد
کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍