2777
2789
عنوان

بد غذا تر من پیدا نمی کنی خانومم😐😐🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست
من حساسیت زیاد دارم برای مثال مثل تو اصلا نی توم ترشی بخودم مگه اینکه قصد جونم رو بکنم😭🤣

متاسفانه منم همینم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
متاسفانه منم همینم

من یکی سر تاپیک های نی نی سایت نه به سیب زمینی نه به الویه و تن ماهی دیگه نگاه نمی کنم😐😐🤕🤕 

خیلی لاغرم ۳۶ کیلو بیشتر نیستم😅😅🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابگوشت قیمه قورمه عدس پلو لوبیا پلو چی؟؟

به جز قورمه بقیه بله🤕😶

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

حالا من برعکس تو ...اصلا بد غذا نیستم

خوش به حالت🤣🤣😭😭

ما تو روزمره هیچکدوم از اینا رو نمیخوریمبنظرم حق داری😂

هم درد هام دارن پیدا میشن کجا بودین که همه بهم گفتن بد غذا و لاغر😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

به جز قورمه بقیه بله🤕😶

خواهر دوستم اینطور بود شوهرش طلاقش داد بعد دو سه سال سعی کن بعد ازدواج یکم سلیقه غذاییتو گسترش بدی مردا عقلشون تو شکمشونه

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

خواهر دوستم اینطور بود شوهرش طلاقش داد بعد دو سه سال سعی کن بعد ازدواج یکم سلیقه غذاییتو گسترش بدی م ...

من ازدواج نمیخوام بکنم ترجیح میدم همینطور پیش برم شوهر نکنم😅😅🤣🤣 

هم درد هام دارن پیدا میشن کجا بودین که همه بهم گفتن بد غذا و لاغر😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

نه بابا

قرار نیست بین این همه غذا همشون رو دوست داشته باشیم

من گوشت اصلا دوست ندارم

از غذایی که حتی دونه ای کشمش و زرشک داشته باشه هم بیزارم

غذای شیرین و ترش هم دوس ندارم😂

خیلیم خوش هیکلم ب خودمم نمیگم بدغذا😂

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
نه باباقرار نیست بین این همه غذا همشون رو دوست داشته باشیممن گوشت اصلا دوست ندارماز غذایی که حتی دون ...

تو خوبی من از ترشی حساسیت دارم مرکبات هم همینطور سیب دوست ندارم غذا هایی که خیلی درهم برهمه از گلوم پایین نمیره🤣🤣🤣🤣🤣

من ازدواج نمیخوام بکنم ترجیح میدم همینطور پیش برم شوهر نکنم😅😅🤣🤣

اون بحثش جداس نخوای اتفاقا خیلی هم راحت

ولی ذائقه ها عوض میشه با گذر زمان من تا یه سنی از صبحانه اکثر غذاها متنفر بودم انقد که ۴۳کیلو وزن داشتم تا آخرای دبیرستان ولی بعد دانشگاه کم کم عوض شد منی که از آبگوشت متنفر بودم قهر میکردم اسمش میومد الان میمیرم واسه ابگوشت خیلیا از خیلی غذاها بدم میومد

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍