2777
2789
منم خیلی سختی کشیدم خانواده شوهرت اونا هم بدن

اوف اونا بدترن اصلا منو حساب نمیکنن مادرش اینقدر تا حالا حرف بازم کرده چند بار منو از خونه ش بیرون انداخته ازون خونواده های بی احساس هستن ازونایی هستن که فقط طرف پسرشونو میگیرن و میگن مشکل من هستم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من هدفم آرامش بچه هامه...چون انصافا واسه بچه هاش خوبه ..چه مالی ، چه تربیتی..

باز شوهرت خوبه وضع مالیش خوبه آخه این وضع مالیشم زیاد خوب نیست بازم من کار میکنم که بتونه از پس خرج بچه ها بربیاد

برای من اصلا خرج نمیکنه

همین دیگه خودش ماهی سه چهار بار می‌ره آرایشگاه ولی چشم نداره من یکبار اونم با پول خودم برم آرایشگاه در این حد نامرده

خداروشکر باز وضعش خوبه بهتر توهم استفاده کن من که حتی از پول خودمم نمیتونم استفاده کنم

بله ..خب خیلی صبوری کردم و نداری هاشو تحمل کردم 

..ولی بهش فرصت بده..

از خدا کمک بخواه ..

بنظرم با بچه طلاق مرحله ی آخره..

همه ی راه ها رو برو ..اگه نشد بعد جدا شو..

خیلی دل میخواد از بچت جدا بشی من واقعا طاقت ندارم

همیشه پشیمون هست شوهرش خیلی اومد دنبالش که برگرده ولی خودش لج کرد زن عموم همین چند روز پیش گفت دختر من لیاقت بچه رو نداشت برای همین خدا دیگه از شوهر دومش بهش بچه نداد،شوهرش خیلی مرد خوبی بود بعد از طلاق و ازدواج مجدد ،شوهرش برای مراسم ازدواج دختر عمو هام وپسر عمو اومد هر عید به عمو وزن عموم سر میزنه تو همه مراسم های شادی وغم فامیل شرکت میکنه،خونه پدر من هم میاد سر میزنه