2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی که هیچ دوستی ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست داشتم ولی همسرم گفت رابطه تو کم کن. بعدم سرگرم به شوهر داری و خونه داری میشی دیگه کمتر وقت می‌کنی به دوست سر بزنی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

منم همینم سعی کردم یه دوست خوب پیدا کنم ولی متاسفانه همه سمی و حسود. محبت میکردم محبتمم حتی پس نمیدا ...

دقیقا

من ماشبن دارم دوستم رو حتی دانشگاه می‌بردم یا بیرون میرفتیم دنبالش میرفتم

ولی پیامامم یکی در میون جواب میداد

یکی دیگه هم داشتم از خونه پاشو بیرون نمیذاشت منم شده بود شبیه اون نور آفتاب بهم میخورد اذیت میشدم دیگه😐

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

وقتی دوستم منو بخاطر دوست پسرش تعلیق کرد من بخاطر شوهرم با دوست ینی ظاهراً دوست ادامه بدم ؟!بهتر که ...

منم نمیپسندم دوست رو وارد زندگی شخصی کرد

ولی میترسم عجیب باشه برای شوهر آیندم اینکه خیلی تنهام و هیچکس اطرافم نیست

با اینکه خدا میدونه من چقدر همیشه دوست داشتم دوست پایه داشته باشم ولی نمیشد😢

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

دقیقامن ماشبن دارم دوستم رو حتی دانشگاه می‌بردم یا بیرون میرفتیم دنبالش میرفتمولی پیامامم یکی در میو ...

آره میفهمم چی میگی همیشه اگه خوراکی خاصی می‌بردم سهم دوستمم میبردم ولی اون با پررویی تمام هیچوقت یه شکلات هم نمیداد. دنبال غذا و اینا نبودم، بحث بحثه محبته

منم نمیپسندم دوست رو وارد زندگی شخصی کردولی میترسم عجیب باشه برای شوهر آیندم اینکه خیلی تنهام و هیچک ...

نه نگران نباش.اگر هم خاسی به موقع با دید باز وارد زندگی کن