2777
2789

خودش درخواست طلاق داده 

کارش سیاره همش شهرهای کوچیک و روستاها کار میکنه 

الانم ۶ ماهه منو بیرون کرده از خونه رفته معلوم نیس کجا کار میکنه 

بهش گفتم بیام حضوری با هم حرف بزنیم شاید بشه درست کرد زندگیو چون رابطه داشتیم نمیخام جدا بشم از طلاق میترسم 

میگه چرا میخای حضوری بیای میگم حرف بزنیم دیگ میگه نه تو میخای بیای منو جلب کنییی 

من واقعا حکم جلبی نگرفتم ولی زورم اومد از حرفش وظیفشه یا زندگی کنه یا مهریه بده همین قسطی زو هم زورش میاد بده سالی یکی 

سه تا پیش پرداخت براس تعیین کردن ولی همش اعتراض زد هربار اعتراضش رد شد 

خودش درخواست طلاق داده از اونورم میگ زورم میاد ب تو مهریه بدم میگم خودت نمیخای زندگی کنی گناه من چیه آینده من جی میشه 

بعدم میگه عمرا بتونی پیدام کنی منم هنوز اصلا اقدام نکردم برای گرفتن حکم جلبش 

اینم شانس منه گیر کی افتادم پدرمو درآوردن تو این سه سال با مادرش و خاهرش پدرشوهرمم کم از اونا نذاشت البته 

اومده بودن دنبال مال و منال کار خودش گرفت بیخیال من شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو نامه بگیر از دادگاه برو بانک همه حساباشو پیدا میکنن مسدود میکنن بذار یکم بیفته تو سختی اتفاقا هرجا هم دیدی جلبش کن ازین مرد شوهر درنمیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حساباش خیلی وقته مسدوده سر مهریه

اگه ماشینی چیزی داره هم توقیف کن ممنوع الخروجش کن هفته ای یبارم مامور ببر دم خونه پدر مادرش فشنگ بچزونشون ایجور ادما نباید اب خوش از گلوشون پایین بره واسه چی میخوای باهاش ادامه بدی که اینبار با یه بچه ولت کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پدر مادرش چندساله ساختمونشون آیفونش کلا خرابه برم با مامورم ب جایی نمیرسم عزیزم نه هیچی ب اسم خودش ن ...

دقیق نمیدونم ولی ممنوع الخروج هم بگیر به عنوان سرباز فراری هم معرفیش کن 

کجا معرفیش کنم؟

همون دادگاه بگو سرباز فراری هم هست اگه ادرس داشتی به عنوان سرباز فراری لوش میدادی