2777
2789
عنوان

می ارزه دوباره کنکور بدم❓️

91 بازدید | 13 پست

۴ سال اول توی جو خونه نمیتونستم درس بخونم و همش عذاب وجدان و افسردگی گرفتم چون نمیتونستم بخونم

سال پنجم محیط درس رو عوض گردم و شروع کردم خوندن ولی حال روحیم خوب نبود و بی تجربه بودم و شناخت زیادی از خودمو درس خوندنم نداشتم

به نظرتون می ارزه یک سال دیگه هم بخونم که یه رشته بهتر بیارم؟

آخه برای یک هدف چقدر باید هزینه بدم روح و روان داغون شه چقدر هزینه آزمون بدم برای ششمین بار 

به نظرتون ارزشش رو داره؟ شاید من از پس کنکور بر نیام

هر چند دلم می‌خواد باز هم بخونم و بهداشت که قبول شدم زیاد دوست ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببیننن خدا بزرگه پاشو این سری پرونده این کنکور برا خودت کلا ببند فکر رشته و اینا رو هم نکن بگو خدا م ...

من میدونم امسال هم بخونم به هدفم نمیرسم بعد دیگه روم نمیشه بعد این همه کنکور تو چشم اطرافیان نگاه کنم اعتماد به نفسم خیلی ضعیف شده

ببیننن خدا بزرگه پاشو این سری پرونده این کنکور برا خودت کلا ببند فکر رشته و اینا رو هم نکن بگو خدا م ...

اگر کنکور بخونم رتبم قطعا از سال قبل بهتر میشه ولی به هدفم نمیرسم

من میدونم امسال هم بخونم به هدفم نمیرسم بعد دیگه روم نمیشه بعد این همه کنکور تو چشم اطرافیان نگاه کن ...

از کجا میدونی😐

نگو این طوری 

جدی بخونی میشه مگه اونایی تونستن از مریخ اومدن؟اگه خودت نخواهی که هیچ ...

بنظرم یه سال دیگه‌م بمون ۲۰ هزار خیلی امید بهش هست که بهتر بشه ، امسالم نهایی ۶۰ درصده اونارو خوب بگ ...

نمیدونم دیگه حوصله درس خوندن ندارم

از یه طرف میگم برم دانشگاه یک سال استراحت کنم سال بعدش کنکور بدم

ولی خب هزینه انصراف زیاده

نمیدونم دیگه حوصله درس خوندن ندارماز یه طرف میگم برم دانشگاه یک سال استراحت کنم سال بعدش کنکور بدمول ...

همه چی بستگی به خودت داره بشین ببین اگه میتونی خودتو جمع و جور کنی که بمون(به همه چی ام فکر کنا فقط جنبه‌های مثبتو نبین)اگر نه نمیتونی اشتباه محض