2777
2789
عنوان

برای پسر بیست ساله کدوم ماشین خوبه

103 بازدید | 18 پست

می‌دونم باید دسته دو بگیریم

و بگین چه ماشین دیگه ای هم میشه خرید 

نظرسنجی

405 برای کسی که تازه رانندگی و شروع کرده زیاد خوب نیست

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زیاد اطلاعاتی ندارم نسبت به ماشینا

405 به شدت شتاب داره 

ساینا به نظرم بهتره

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

ساینا واسه پسر خوبه؟ بنظرم ساینا برای دخترای ۲۰ ساله خوبه تا پسرمثلا پسر ۲۰۶ بهتره

ساینا مشکلش چیه ؟ مگه جنسیتیه؟