2777
2789

ماجرا از این قراره که یکی از هم کلاسیام گیر داده بود به من همش قیافمو مسخره میکرد سر کلاس این آقا باز شروع کرد به مسخره کردن قیافه من به خود معلم مردمون گفت آقا این دختره تا پارسال همه قیافشو مسخره میکردن میگفتن لنگ دراز من ناراحت میشدم میگفتم گناه داره مسخرش نکنید بعد حالا نشسته داره به من می‌خنده 

منم بهش گفتم این حرفا به معلم چه ربطی داره که در میاری به معلم میگی بعد معلممون گفت چیکارش داری میخواد ازم مشاوره بگیره خلاصه منم عصبی شدم هر چی فحش بود بارش کردم گوه نخور خفه شو اینا 

فرداش معلمه مثلا میخواست راهنماییتون کنه هزار تا متلک بارم کرد همون دختری که مسخرم میکرد گفت آقا چیکار کنیم از کسی بدمون میاد و هر روز میبینمش( منظورش من بودم) معلمه گفت ببین مثلا من اگه بهت میگم بیشعور اینقدر فشار رومه که این حرفو میزنم 

بعد چند دقیقه گفت مثلا این خانوم (منو می‌گفت) اگر اون روز هیچی نمی گفت این دعوا رخ نمی‌داد  نمی‌خواد قانعش کنید که اشتباه کرده خودش بعدا تو زندگیش به هزار تا مشکل میخوره متوجه میشه 

خلاصه منم ناراحت شدم رفتم خونه مامانم رنگ زد به معلمه معلم هم با لحن بد جوابشو داد گفت شنبه بیا مدرسه 

مامانم گفت به اولیا اون دختره هم بگو بیاد گفت من خودم به عنوان اولیا اون دختره میام  بعد جالب اینجاست که به مامانم گفت دخترت رو کلاسم هزار تا فحش بد داد ولی اون دختره هیچی بهش نگفت حتی اگه گفته باشه هم من یه کلام نشنیدم 

شنبه شد انتخاب رشتم به مشکل خورد مامانم اومد دفتر یهو از پشت سرمون اومد گفت به مدیر مدرسه این دانش آموز از این به بعد اخراجه و رو کلاسم هزار تا فحش بد داد 

و الکی گفت اون دختره هیچ به من نگفته من بی دلیل فحش دادم 

بعد رفت دختره رو آورد مامانم عصبی شد  به دختره حرف زد گفت بار دیگه نبینم بیای دخترعمو اذیت کنی دختره هم الکی گریه کرد رفتن بالا 

معلممون هم هیزه یکم تازه همش نمره الکی الکی به دختره میده رو امتحان سوالات رو براش حل می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.