its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2765 عنوان حس شیشم بیا دعات میکنم یه سواله 25 بازدید | 4 پست رد نشو لطفا قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم.. 1404/07/28 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10455 اومد به منم میگی🥺 دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22496 یه دیقه اونورو باز میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2765 یه دیقه اونورو باز میکنی؟ کردمعزیزم شما یه بار اگه اشتباه نکنم از من هرچی حس کردی درست بود میشه بگی از نیما چی حس میکنی؟خیانت نمیکنه؟میاد خواستگاری؟اگه آره کیجوابمو بده برات حمد میخونم قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22496 جان درست بود؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان