و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی خرید اینترنتی حال نمیده وخیلی باید مطمئن ب نظربرسه مگه اینکه رسید فروش و رضایت مشتری هاتم بذاری ولی درکل انواع لباس اونم با قیمت مناسب و تخفیف دار مثلا تخفیف عید و شب چله و...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اونایی که منصف هستن بین دزدها و کلاهبردارها نمیتونن فعالیت کنن جمع میکنن میرن
الان اکثر فروشنده های خوب رفتن سمت پلتفرمای ایرانی مثل دیجیکالا مثل باسلام و ... دلیلی نداره تو یه اپلیکیشن که ذاتا برای دزدی و کلاهبرداریه یه ادم سالم فعالیت کنه