maybesahar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1107 عنوان چرا چند روزه اشتها ندارم 🥲 31 بازدید | 5 پست یعنی باور کنید من خیلی شکمو ام یعنی صبح تا شب درحال خوردن بودم الان چند روزه وعده های اصلی رم نمیتونم بخورم یعنی اصن معدم نمیکشه حتی غذای مورد علاقم که براش جونمم میدادم الان نمیتونم بخورم 😕 بعدم شبا اصن نمیخوابیدم چند روزه شاعت ۱۱،۱۲ خوابم امروز | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 10654 ذهنت درگیر نیست؟ یا استرس نداری؟ من البته همیشه اینطوریم اشتها ندارم چیزی بخورم فقط با هله هوله زندم اونم مامانم میگه ضررداره نمیزاره زیاد بخورم
maybesahar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1107 ذهنت درگیر نیست؟ یا استرس نداری؟ من البته همیشه اینطوریم اشتها ندارم چیزی بخورم فقط با هله هوله زندم ... آره چند روزه از ته دل ناراحتم و اضطراب دارم
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 10654 آره چند روزه از ته دل ناراحتم و اضطراب دارم خب بخاطر همونه عزیزم. سعی کن بری بیرون یکم پیاده روی کنی فکر خیلیای منفی رو از خودت دور کنی به خدا توکل ان شاء الله هرچی که خیره پیش میاد. هیچ اتفاقی بدون علت نیست.