2777
2789
عنوان

هزینه آب ساختمان

234 بازدید | 43 پست

بچه ها کنتور اب ساختمان ما یکیه 

قبلا یه مدیر ساختمان دیگ داشتیم نفری حساب میکرد الان عوض شده میگ باید واحدی حساب بشه همه 4 5 نفرن فقط واحد ماست که دونفریم اونم صبح تا شب نیستیم اصلا مصرفی نداریم منم باشگاه میرم همونجا دوش میگیرم خونه حموم هم نمیرم شاید هفته ای یک روز برم حموم خونه بعد مثال بخوام بزنم برق همسایه بالایی مون اومده 2 میلیون مال ما اومده 150 هزار گاز مونم اومده 16 تومن اب هم مثل بقیه چیزا اصلا مصرفی نداریم اندازه همون دونفرم مصرف نداریم چرا باید پول اب بقیه رم بدیم 

اصلا مگ اب نفری حساب نمیشه 

میشه کنتور جدا گرفت یعنی بری اداره اب میذارن جدا کنی واحد خودتو مطمئنم جدا کنیم ماهی 50 تومنم نمیاد برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب باید نفری حساب بشه همه پنج نفرن ما دونفریم باید اندازه پنج نفر پول بدیم یعنی

اره تقسیم بشه خیلی عادلانه اس تا نفری حساب بشه 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ما نفری حساب می‌کنیم بازم به نظرم زیادی میدیم همه بچه هام شب میان خونه ولی بقیه همیشه خونه هستن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ماهم همینو میگیم این زنه کلا نمیفهمه میگه واحدیه که واحدیه حتی میگ واحد های خالی هم باید پول بدن ساخ ...

مدیررو عوض کنید

ما نفری حساب می‌کنیم بازم به نظرم زیادی میدیم همه بچه هام شب میان خونه ولی بقیه همیشه خونه هستن

اصلا اونش هیچی من میگم ما اندازه دونفرم مصرف نداریم من میگم اوکی پول دونفر بدیم نه اینک پول چهار نفر پنج نفر رو 

اصلا اونش هیچی من میگم ما اندازه دونفرم مصرف نداریم من میگم اوکی پول دونفر بدیم نه اینک پول چهار نفر ...

حق با شماست اگه ۱۰ نفر بودید بازم اونا همینو می گفتن ؟؟!!

مدیررو عوض کنید

ساختمون ما ده واحده سه واحد یا چهار واحد خالیه سه واحد مستاجر هستن میمونن سه چهار واحد از این سه چهار واحدم هیچ کس گردن نمیگیره ما خودمون صاحب خونه ایم ولی ما مادر دختریم کار مردونس هر روز بری در خونه مردم بعدشم شاغلیم نمیتونیم وقت شو نداریم پس ما هیچی اینایی ک الان مدیر هستن هم کلا زنه دیوونس باهمه دعوا کرده 

اینطور که گفته واحد های خالی هم همون اندازه باید پول اب بدن اون سه چهار واحد خالیم مال یک نفره اونم گفته نمیدم گفته پول اب مشاعات میدم برای تمیز کردن ساختمون اینا ولی گفته بقیه شو نمیدم دعواس 

دوستم کنتور جدا گرفت فقط آبونمان رو تقسیم می کنن   منم دوست دارم کنتور جدا بگیرم   البته داخل ساختمانه و خودش مقدار کار کرد کنتور رو حساب می کنن

ساختمون ما ده واحده سه واحد یا چهار واحد خالیه سه واحد مستاجر هستن میمونن سه چهار واحد از این سه چها ...

حالا که حرف شما رو نمی فهمه اصلا پول آب ندید  تا خودشون بپرسن و بفهمن