2777
2789
عنوان

هزینه آب ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 43 پست
چون یک کنتوره مصرف هم میره بالا خیلی هم جریمه میشیناگه خونه خودتونه برا کنتور مستقل اقدام کنید، وگرن ...

صاحب خونه ایم همون کنتور مون جدا کنیم بهتره ما اصلا مصرف نداریم چون مادرم خام گیاه خواره من خودمم گیاه خوارم ما هفته ای یک بارم غذا درست نمیکنیم برق مونم چون اسپلیت داریم 150 اومده وگرنه اونم زیر 100 میومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بهشون گفتیم الان ما مدیر ساختمون کم جمعیتیم جفتمون مثل بقیه میدیم

سر ج کن توضیح داده  خب اونا مال حرام وارد زندگی شون می کنن شما می تونید کنتور فرعی بگیرید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
گرفتی به منم خبر بده منم می خوام جدا بگیرم کاملا جدا نیست و فقط مقدار مصرف رو نشون میده یعنی ق ...

باشه حتما میخوام برم اداره اب بپرسم جدا کنیم سالی چند میلیون فرقش میشه برای ما واحدی و نفری کنتور بگیریم راحت تریم 

صاحب خونه ایم همون کنتور مون جدا کنیم بهتره ما اصلا مصرف نداریم چون مادرم خام گیاه خواره من خودمم گی ...

هرکس جدا جدا میتونه اقدام کنه. ما هم برقمون مشترکه دوره پیش جریمه شدیم خیلی پول قبض اومد، صاحبخونه رفته درخواست داده که جدا بشه، البته باید اول قبض پرداخت بشه بعد درخواست ثبت میشه

برو دفتر پیشخوان جزئیاتشو بپرس

اره بابام گفت ولی دیگه میخوام سال دیگه پاشم همسایه خیلی شلوغه بچم‌اذیت میشه تو مخن

حداقل بهشون بگید که دارن اشتباه می کنن این رویه رو تا ابد پیش می برن و نفر بعدی هم همین بلا سرش میاد

باشه حتما میخوام برم اداره اب بپرسم جدا کنیم سالی چند میلیون فرقش میشه برای ما واحدی و نفری کنتور بگ ...

همه ساختمان کنتور بگیرن خیلی کارتون راحت تر می‌شه  فقط آبونمان و پول مشاعات می مونه که مشترک حساب می شه

چون بی سواد هستن و نمیتونن نفری حساب کنن میان واحدی حساب میکنن

نه بحث بی سوادی نیست اینا بیشعورن زنه به مدیر ساختمون قبلی انقدر بدبیراه گفت عملا بهش گفت دزد یارو هم خودش کشید کنار گفت به من هیچ ربطی نداره چون اینا خودشون چهار نفرن بعضی واحده ها خالین و بعضیا دونفرن کمتر اونا میدن اینا بیشتر داشت فشار میخورد می‌گفت نه باید واحدی باشه چون واحدی باشه برا اونا کمتر میوفته بعدشم زنه وسواس داره صبح تا شب داره همه چیز میشوره عملا همون یه واحد اندازه دو واحد مصرف دارن 

حداقل بهشون بگید که دارن اشتباه می کنن این رویه رو تا ابد پیش می برن و نفر بعدی هم همین بلا سرش میاد

سه ساله  گفتیم گفتم قانونه چقدر بگیم شوهرمم عصبیه هی دعوا میکنن

من دیگه از بعده  زایمانم کلا خونه نبودیم ۴ماه یعنی حتی سرم نزدیم خودم پول و اب و نزدم فقط گاز  و زدم

نه بحث بی سوادی نیست اینا بیشعورن زنه به مدیر ساختمون قبلی انقدر بدبیراه گفت عملا بهش گفت دزد یارو ه ...

حالا که اینطوره اصلا پول آب رو نده بذار هر کاری که می خواد بکنه 

سه ساله گفتیم گفتم قانونه چقدر بگیم شوهرمم عصبیه هی دعوا میکننمن دیگه از بعده زایمانم کلا خونه نبو ...

الهی هیچ کس گیر آدم زبون نفهم نیوفته  اینا کی ان دیگه