2777
2789
خانمی ک شما باشیمنه ادم گنده ک الان باهات صحبت میکنمتا ۱۰ سالگی ور دل مامانم میخوابیدم😂😂😂😂😂😂😂 ...

عزیزم😂😂🤣🤣

چه بگم هر کی میرسه میگه اتاقش کلی تزئین کردی تا دیگه جدا بخوابه ولی خودم تحمل ندارم گریه میکنه هم دلم تنگش میشه هم خودش عادت کرده تو بغلمون بخوابه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من آمریکاست اونجا بهش گفتن تا یک ساله شد جداش کن. بچه برای خواب نباید بهت وابسته بشه.

شما اگه انگلیسی بلد باشی و تو یوتیوب بشینی صحبت های روانشناس های خوبشون رو گوش کنی به شدت زیر 3 سال رپ ممنوع کردن

عزیزم😂😂🤣🤣چه بگم هر کی میرسه میگه اتاقش کلی تزئین کردی تا دیگه جدا بخوابه ولی خودم تحمل ندارم گری ...

خودش کم کم جدا میشه

اونجا بخوابونش

چراغ خواب هم داشته باشه 

یه مدت رفت و امد میکنه

بعد درست میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

۸سالم بود ولی تهشمدور دل خودشون میخوابم😂💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یعنی چی نصف شب چی بشه تهش خواب بد ببینه😂💔💔💔هیچی بچه ۲ و نیم ساله ک حرف زدن بلد نیستنصف شب یهووو ...

بچه از یکسالگی صدا میکنه با زبون خودش.

دو ساله که دیگه باید کامل بتونه مامان بگه. ادم بچه ش مریض بشه حتی تو سن های خیلی بیشتر هم اون دوره بیماری کنار بچه ش می خوابه

بچه باید به یه سنی برسهنصف شب حالش بد شدچیزی شدبتونه بیاد بیدارت کنهحرف بزنه مشکلش رو بگهدوستمون بال ...

۴سالگی مناسب تر هست عزیزم؟ 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

اصلا از این روشن فکر بازیا فعلا در نیار گلم🤣🤣🩵🩵🩵🩵یسری الان میان بهت میگن از ۳ ماهگی جدا کردناز ...

یعنی شما اگر جای بچه رو جدا کنی طی شب سر نمیزنی بهش؟ ک این اتفاقا نیفته و اگر افتاد یکاری کنی دیگ تا کلاس اول خیلی دیره بخواد کنار پدر مادر بخوابه خوب نی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

شما اگه انگلیسی بلد باشی و تو یوتیوب بشینی صحبت های روانشناس های خوبشون رو گوش کنی به شدت زیر 3 سال ...

اصلا زندگی یه اروپایی با ایرانی متفاوته

متراژ خونه!!!

تو اروپا و امریکا

خونه هاشون مثل ما نیست

انقدر بزرگ

یه خواب اونور یکی اینور

بچه رو بعله جدا میکنن

ولی حسگر دارن

دوربین داره

بچه تکون بخوره

الارم میده مادر بیدار میشه سریع

همه میدونن بچه کوچیک