2777
2789
عنوان

یه روش دلتنگ کردن بهتون یاد بدم

142 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. اینو به تازگی امتحان کردم دوست داشتم یادتون بدم.

به طرز عجیب و یهویی سر یچیز خیلی کوچیک،با پسری که همو دوست داریم حرفمون شد که فکر میکنم دوستش چشممون زد چون خیلی تعجب کرد ازاینکه پاستیل براش خریدم وگفت مگه دخترواسه پسرپاستیل میخره وبه دلم بدافتاد حس دوستش.

9 روز شد باهم حرف نزدیم. یجا اینو خوندم وتست کردمش. یه حبه قند برداشتم اسم خودمو روش نوشتم، روبروش هم توی اون خونه روبروش، اسم اونو. کلا چهارتا خونه قند رو پر کردم که اسم هردومون رو روبروی هم نوشتم وبا اسفند دود کردم به نیت اینکه خوبی ها ومحبت هام به یادش بیاد. جمعه بود یهو چشمم به نادعلی هم افتاد و اونم 14بار خوندم. حدود یکی دوساعت بعدش پیام داد سلام بیداری؟

البته من فرداصبح پیامشو دیدم ولی بعدش که آشتی کردیم تو صحبتش گفت دلم یهو تنگ شد خواستم باهات حرف بزنم و تو خوبیایی داری که کمتردختری اینطوریه تو این زمونه.

حالا نمی دونم تاثیراون ۱۴تا نادعلی بود یا طبق حرف خودش که گفت یادمهربونیات افتادم حس کردم تاثیر قندی بود که با اسفند آب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه نداره آخه طلسم نیست اینا؟یه پیره خرافات هست تو اینستا تو هم شدی اون صبح تاشب پیاز نمک دمپایی قن ...

وقتی سر هیچ و پوچ و الکی دعواتون بشه و هیچی از حرفات متوجه نشه یچیز ساده باشه بتونی انجام بدی و نتیجه بگیری ایرادش چیه؟ طلسم چی؟ من خیلی براش دختر خوبی بودم ،فقط نیت کردم خوبی هامو به یاد بیاره همین.این کجاش طلسمه؟ بد که نبودم بخوام وانمود کنم خوبم🙂

وقتی سر هیچ و پوچ و الکی دعواتون بشه و هیچی از حرفات متوجه نشه یچیز ساده باشه بتونی انجام بدی و نتیج ...

خب لایق نباشه بره دیگه حوصله داریا.

این کارارو میگم‌ ایمو اونو بسوزونی زیاد معتقد باشی میگن نمیدونم

یعنی قند و گذاشتی روشم اسپند اتیش زدی؟

اسفند ریختم داخل الک اسفند. قند هم که اسم خودم و خودشو نوشتم انداختم داخل الک و گذاشتم رو آتیش تا با اسفند بسوزه. سوخت آب شد و یکی دوساعت بعد پیام داد خودش

خب لایق نباشه بره دیگه حوصله داریا.این کارارو میگم‌ ایمو اونو بسوزونی زیاد معتقد باشی میگن نمیدونم

نه خب پیش میاد سوتفاهم. آدم بد و بی لیاقتی نبود یا آدمی باشه که حرف نامرتبط جنسی بزنه و آزار بده

بهرحال هرآدمی خوبی و بدی داره باید دید در اکثر مواقع حال دلت باهاش خوب هست یا نیست

نه خب پیش میاد سوتفاهم. آدم بد و بی لیاقتی نبود یا آدمی باشه که حرف نامرتبط جنسی بزنه و آزار بدهبهرح ...

درسته ولی کسی که نه روز قهره خوب نیست نباید اینجوری باشه مجردیم یکی ده روز ولم کرد واسه همیشه ولش کردم بره