اولین بار بود دوست مهد دخترم اومد خونمون و سر یک ساعت رفت .من بچه کوچک شیطون ذارم اذیتش میکرد یبار زدش با اینکه خیلی مراقب بودم غافلم کرد بعدم نازش کردم خوراکی دادمش اینا و رفت .رفته گفته مامان دوستم گفته نگو کتکت زده بچم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خب باز فکر میکنه من قايم میکنم و حرف دخترش باور کرده که من بزور ساکتش کردک
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
برای چند روز پیشه من بهش نگفتم بچم زدش فقط گفتم درگیر میشن و اذیت میکنن
ببین منو برای هرچند روز پیش که هست اگر تاحالا باهاش حرف نزدی زنگ بزن همون چیزایی که گفتم رو بگو و اضافه کن که اره انقدر درگیر بچه ها بودم یادم رفت زنگ بزنم
بگو ولی اون حرف بچه اش رو باور میکنه.من معتقدم از بچگی ذات هر کی خرابه پیداست این بچه هم از اون خرده ...
خیلی ساکت و موز بود تعجب کردم .دختر منم اصلا این حرفا نمیزنه.منم میگم الان حرف دخترش باور کرده
ببین منو برای هرچند روز پیش که هست اگر تاحالا باهاش حرف نزدی زنگ بزن همون چیزایی که گفتم رو بگو و اض ...
نگم مادرت این حرف ب مادر شوهر م زده
ب جای اینکه خودت رو توجیح کنی و ب دیگران توضیح بدیتمرین کن ک دست روی بچه بلند نکنی
بجای اینکه فقط میخوای تندی یه نظری بدی و بری درست تاپیک رو بخون
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اومده بچه این خانم رو زده و بعد رفته برعکسش رو برا مادرش گفته به علاوه اینکه مادر اونی که زدتم گفته ...
نه بچه کوچیک استارتر ،بچه مهمون رو زده. بعد استارتر بهش خوراکی داده گفته ب مامانت اینا نگو.
بعد بچههه رفته ب مامانش گفته ک منو کتک زدن ولی گفتن به مامانت نگو. من فک میکنم بچه از روی سادگی اینجوری گفته و درک از شرایط نداشته
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بعضی مادرا چقد بیکارن سر هر چیزی یا شال و کلاه میکنن مدرسه ان، یا هم اینجوری.... من بچه جاریم یکی دو سالش بود با سنگ زد به سر دخترم ، خونی شد.... خیلی کوچیک بود هیچی نمفهمید ناراحت شدم ولی اصلا به رو خودم نیاوردم هیچی بهشون نگفتم... مادرشم ناراحت بود، خب چی بگم به یه بچه