2777
2789
عنوان

مامانا بیایین سوال دارم

213 بازدید | 51 پست

یه سوال دارم که خیلی فکرمو مشغول کرده..اما خیلی خصوصی هم هست..روم نمیشد از کسی بپرسم اینجا هم روم نمیشه ولی دیگه بهتر از اینجا جایی هم نیست .اشکال نداره بپرسم؟

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت. میخوام بدونم زمانی که میخوای اقدام میکنی .واژن زن همه اسپرم مرد رو میگیره؟ یا نه نصفش بیرون ریخته میشه؟🙈

بپرس. من مامام. البته اگه مربوط به رشته م باشه جواب میدم☺

بهترین زمان اقددام کی هست؟من شنیدم هفت روز بعد از اتمام پریودی درسته؟

با عرض معذرت. میخوام بدونم زمانی که میخوای اقدام میکنی .واژن زن همه اسپرم مرد رو میگیره؟ یا نه نصفش ...

یه مقدارش میریزه بیرون که هیچ اشکالی نداره,تنها یه اسپرم واسه بارداری کافیه که اون اسپرم قوی در هر صورت خودشو  به تخمک میرسونه

بهترین زمان اقددام کی هست؟من شنیدم هفت روز بعد از اتمام پریودی درسته؟

بهترین زمان اقدام هم تخمک گذاریه که بستگی داره سیکلت چند روزه باشه صرفا همون یه هفته بعد نیس میتونه چند روز عقب جلو شه که به راحتی میتونی از کیت تخمک گذاری استفاده کنی و بدونی تخمک گذاریت کی هس

بیشترازنصفش بیرون میریزه،

من چندماه توزمان تخمک گذاری اقدهم داشتم.ولی چون بینتیجه بودازروزی که پریودتموم میشدتاشروع اونیکی پریوداقدام دارم،😣😊

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
یه مقدارش میریزه بیرون که هیچ اشکالی نداره,تنها یه اسپرم واسه بارداری کافیه که اون اسپرم قوی در هر ص ...

فهمیدم خیییلی ممنون.خیلی نگران بودم فک کردم غیر طبیعیه. از این ماه میرم اقدام لطفا برام دعا کن خدا زود جوابمونو بده😘😘

بهترین زمان اقدام هم تخمک گذاریه که بستگی داره سیکلت چند روزه باشه صرفا همون یه هفته بعد نیس میتونه ...

چطوری از کیت تخمک گذاری استفاده کنم؟ من 24 یا 25 هر ماه پریود میشم پریودیمم 6 یا 7 روز طول میکشه.چطور حساب کنم؟