2777
2789
عنوان

مامانا بیایین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربونم,خدا حفظش کنه عزیز دلم😍😍😍😍

فدات خانومی.

فقط عزیزم میشه بگی چندروزبعدتاخیریت تستت مثبت شد؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
فدات خانومی. فقط عزیزم میشه بگی چندروزبعدتاخیریت تستت مثبت شد؟

من رفته بودم مراسم خاک سپاری و تشییع مادر شرهرم اصلا نمیشد برم آزمایش روز یازدهمم تازه بی بی زدم اونم چون حالم خیلی بد شده بود تهوع سر درد و سر گیجه ضعف خیییلی شدید گلاب به روت اسهال,فک میکردم مسموم شدم اصلا انتظار بارداری رو نداشتم شوهرم واریکوسل گرید 3 داست باید عمل میشد دارو مصرف میکرد که مادرشرهرم فوت شد همه چی بهم ریخت فک میکردم تا سال بعد باید صبر کنم

من رفته بودم مراسم خاک سپاری و تشییع مادر شرهرم اصلا نمیشد برم آزمایش روز یازدهمم تازه بی بی زدم اون ...

خدارحمتشون کنه.

منم امروزهفتمین روزه که موعدم گذشته روزچهارتستم منفی شد،ولی بازم امیدوارم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
یعنی بالش بزارم زیر کمرم و تاسه ساعت پام بزارم رو دیوار؟یا جدا از هم این کارا کنم؟ قربونت برم این چه ...

موقع رابطه بالش بذار زیرکمرت پاتو بالا بگیر بزن ب دیوار تا سه ساعت 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉