مادر شوهرتون بگه دختر فلان خواهر شوهر یا دخت فلتن برادرشوهر به پسرت میخوره (بچه ای که هنوز دنیا نیومده رو به بچه ۴ ۳ وصل کنه) چنبترم گفته باشین خودش انتخاب میکنه و این حرفا ولی فایده نداسته باشه
یه جواب خوب چی میدید که دیگه ساکت شن
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
میگم من تصمیم پسرم احترام قائلم حالا تا اون روز با هم تصمیم می گیریم
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو وا مگه می خ.اد مادرش رو بگیره؟از خودش چند سال بزرگتر بگیره.بگو نه اولا من از فامیل براش زن نمیگیرم عغمرا دوما دیگه زمونه این حرفها نیست .انشا الله بچم بیاد بزرگ بشه به لطف خدا .بگو این زمونه بچه ها خودشون انتخاب میکنن با کی وچجوری ودر کجا عروسی بگیرمن.بعد بگو زمونه که اینجور پیش میره .من از خدامه کی مثلا از برادر شوهرم بهتر که دخترش رو بگیرم .با توجه به جامعه.اما باید اون دختر هم بزرگ بشه شاید اصلا پسر منو نپسنده.
از الان گارد نگیر برا دعوا .بزار بدنیا بیاد کادوهات رو بیارن .بغد
نشون و ناف برون واسه عهد عتیق و قجر و قلقل میرزا بود
به عنوان یه دهه هشتادی ۱۸ ساله که همنوع های خودمو میبینم که چقد همه چی رو عادی سازی میکنن و..... تا اونموقع که بچه شما بزرگ شده باشه احتمالا به جای زن با هوش مصنوعی ازدواج بکنه
اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
اصلا ببینم اونا دختر میدن به همچین مادرشوهرِ خود درگیری.منم دخترم هنوز تو شکمم بود اینو اون میگفتن ع ...
شخصیت من با شما حتما فرق داره
من خوشم نمیهد پسرم که دنیا نیومده به دخت ۴ ۵ سال بزرگتر از خودش ببندن شوخیشم خوشم نمیاد
ولی اونا اونجا نشسته بودن خوششون میومد میخندیدن شنام حتما طرز فکرت مثل اوناست
ولی من خوشم نمیاد
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
اسی ناراحت نشو ولی دیونه تر از اون، تویی که جدیش گرفتی.. یارو معلوم نیست اون موقع زنده باشه یا مرده یه چرتی میگه که گفته باشه .. منم مادرشوهرم ازین حرفا میزنه قهقهه می زنم بعدش نارنگیمو می خورم
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اسی ناراحت نشو ولی دیونه تر از اون، تویی که جدیش گرفتی.. یارو معلوم نیست اون موقع زنده باشه یا مرده ...
من خوشم نمیاد خیلی حساسم
اینا بعد همینو دست میگیرن بچه ها بزرگ میشن میگن فلانی دختر مارو میخواست