2777
2789
عنوان

معرفی دکتر پوست خوب در تهران

2834 بازدید | 13 پست

سلام
دوستان ممنون میشم یه دکتر پوست خوب که نتیجه کارشو دیده باشید معرفی کنید
الان اکثر دکترا فقط یاد گرفتن کلی کرم و ماسک که ساختگیه و برای خودشون هست رو میدن بعدم میگن پس رو پوست تو تاثیر نکرد باید فلان کرم رو بزنی

من پوستم خیلی خشک و نازکه
کک و مک زیر چشمام داره یه کم و لک هم داره میاره
دیگه به شدت نگران و ناراحتم، اصلا هم شفاف نیست

برای لیزر هم پرسیدم گفتن برای پوستای گندمی جواب نمیده

ممنونم

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ساعتی تو نوابه 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

شنبه تا سه شنبه ۱۲ تا ۷ شب هست و باید وقت بگیری قبلش یه دکتره خیلی عاایه پیره ببینتت میدونه برات چی بده ک اثر کنه

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
شنبه تا سه شنبه ۱۲ تا ۷ شب هست و باید وقت بگیری قبلش یه دکتره خیلی عاایه پیره ببینتت میدونه برات چی ...

ممنون عزیزم

کسی رفته پیششون؟

بله من خواهرم رفته دختر. داییم رفته و جواب گرفتن

یه نفر تو ساعت دکتر باریک بین رو معرفی کرده بود
نمیدونم حالا اصلا چطوره کارشون
حالا پیش دکتر ساعتی برم ببینم چی میگن

دکتر لقمان شاریم خیلی عالیه من پیش اکثر دکترا رفتم پوست داغونی داشتم یه مدت خوب میشد و باز دوباره داغون الان دو بار رفتم پیش این دکتر عالی بود کرم های خودشو میده که یکم گرونه ولی همه لکهای صورت من رفته بعد هفت ماه و من کلی جوش میزدم حتی راکوتانم مصرف کرده بودم که واسه 4 سال خوب بود ولی الان اصلا جوش نمیزنم

من دوماه پیش رفتم پیش دکترجاویدحسینی توصادقیه هزینش بالاست امابرای من که لک داشتم داره جواب میده

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿