purple__rose مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10803 عنوان اونایی که دانشگاه آزاد قبول شدید سلفی احراز هویتتون چطور شد 50 بازدید | 8 پست عکستون خوب شد؟ دیروز | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزمشکی57 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 7005 داغوووون اصلا نمیدونستم قراره عکس بگیرمرفتم کافی نت گفت بیاد سلفی بگیر دیگه داغون شدتازه شنیدم همونو هم میزنن رو کارت دانشجویی😮💨😮💨😑 از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
purple__rose مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10803 داغوووون اصلا نمیدونستم قراره عکس بگیرمرفتم کافی نت گفت بیاد سلفی بگیر دیگه داغون شدتازه شنیدم همونو ... من قلب درد گرفتم از صبح با این سن گریه کردم برای این عکس به طرز عجیبی زشت شد اصلا نمیخوام بهش فکر کنم
purple__rose مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10803 داغون😬😬😬 شرط میبندم داغون تر از من نشدهدماغمممممم فاجعه بود توی عکس
رزمشکی57 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 7005 من قلب درد گرفتم از صبح با این سن گریه کردم برای این عکس به طرز عجیبی زشت شد اصلا نمیخوام بهش فکر کن ... من عین اسکولا افتادم گریه هامو کردم واسه این عکس لعنتی😭 از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
purple__rose مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10803 من عین اسکولا افتادم گریه هامو کردم واسه این عکس لعنتی😭 منم همینطور هر بار کارت دانشجویی رو ببینم قلبم میوزه اصلا روم نمیشه کارت رو بزنم رو مقنعه یا جیب روپوشم
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2411 شرط میبندم داغون تر از من نشدهدماغمممممم فاجعه بود توی عکس منکه برام مهم نیستفراموشم کردم😅از من افتضاح تر نیس ک ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻
رزمشکی57 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 7005 منم همینطور هر بار کارت دانشجویی رو ببینم قلبم میوزه اصلا روم نمیشه کارت رو بزنم رو مقنعه یا جیب رو ... من تو صد تا سوراخ قایمش میکنمکاش بشه عوضش کرد از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....