2777
2789

مادرم میگه میخواد طلاشو بفروشه ۲ میلیارد بزاره بانک سودش بیاد ماهی ۴۰ یا ۴۵ چطوره به نظرتون میگه ی مدت بمونه بعد میدم خونه میخرم کار خوبیه به نظرتون میگه طلا میاد پایین میمونیم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی مادرت کم عقلی میکنه همون طلا رو بده اجاره ماهی پولش و بگیرهبعدم با ۲ میلیارد خونه میدن م ...

چطوری بده اجاره نمیدونم که اینجا نه میگه تو شهرستان ی خونه بخرم ۲ تومن آمدنی بیام اونجا 

طلا کی پایین اومده که بار دومش باشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چطوری بده اجاره نمیدونم که اینجا نه میگه تو شهرستان ی خونه بخرم ۲ تومن آمدنی بیام اونجا

طلا فرووشیا الان میگیرن فک کنم قرار دادم مینویسن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خب ارزش افزودش پایین میاد...بفروشه بده ب خونه بهتره

میگه ی دوماه یا ۳ ماه بزارم ۴۵ میلیون بگیرم 

اشتباه محض

یعنی بده خونه بخره میگف فقط ی ۳ ماه اینا بزارم بانک ی ۴۰ تومن بگیرم ماهی بعد خونه بخرم 

نه همون طلا بهتره ملک اون قدری بالا نمیره تا عید شاید طلا گرمی ۱۵میلیون بشه

پس نزدیک عید ۱۴ یا ۱۵ شد بفروشه