2777
2789
عنوان

حس می‌کنم میخوام عکس بزارم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 76 پست
آره بده مگه مدل بشی؟وقتی خدا بهت این نعمت زیبایی رو داده

ممنون عزیزم خودتون قطعا زیبا ترید ❤️🌱

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ما یعنی بعضی هامونبا صدتا دوربین حرفه ای خوشگل میشیم؟؟ چرا خودمو گول بزنم؟خب خوشگله دیگههه🤭😍

ممنون عزیزم شما لطف دارید مطمئنم خودتون زیبا ترید ❤️🌱

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چه خوشگلییبیی

مرسی عزیزم خودت خوشگل‌تری بوس 😘🥰

ن والا خدا شما رو نقاشی هایپررئال کرده با مدادرنگی فوق حرفه ای. ما رو با خودکار بیک😁

ممنونم وای اعتماد بنفسم رو خیلی بردید بالا قلبم منفجر میشه الان 

ممنونم از مهربونیتون 😍🥰😘

ممنونم وای اعتماد بنفسم رو خیلی بردید بالا قلبم منفجر میشه الان ممنونم از مهربونیتون 😍🥰😘

عکست را بگذار عکس اکست را هم‌بگذار🫠🤣

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

عکست را بگذار عکس اکست را هم‌بگذار🫠🤣

عکس اونو نمیذارم میترسم یکی بشناسش به فنا برم خودمو میزارم دوباره