2777
2789
عنوان

پسرا اسکلید میگید زن تو خونه ارایش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 78 پست
خودش تو خونه و بیرون چطوری بود؟!!!!

والله نمیدونم ما اگر خونشون دعوت میشدیم می رفتیم. خانمش خیلی به خودش می رسید و این هم انگار اعصابش خورد میشد. خیلی دعوا میکردن. والله مادرم هم صدبار بهش گفت بابا الان همه بیرون اینجور میپوشند شما بچه دارین اینکار رو نکنین

شاید باورت نشه الان یه عده گفتن شوهره ارایش میخواسته😂

پس خودشم باید با موهای مرتب و ژل خورده 

لباس بسیار شیک باشه 

نه شلوارک چهارخونه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرا رو بخون ظاهرا اونایی ک اینکارو میکنن اسکل نیستنبله بخای نخوای خانوم تو خونه برای همسرش باید خود ...

درست نخوندی من گفتم پسرا اسکلن

ولی میگم منطقی نیست

اگه سر قرار باشه درسته یا مناسبتی

ولی دیگه خونه هر روز ارایش؟

﴿🩵🐬﴾

این منطقیه اراستگی رو همه دوست دارنولی این که بگن صد قلم ارایش کن و تو خونه بچرخ غیر منطقیه

همیشه نه ولی سالی یکی دوبار این کار هم ضروریه.

میتونه مناسبتی باشه

مردا هر چقدم بگن از ارایش بدشون میاد ولی اینجورب نیی

من واسه کسی ارایش نمیکنمبرای شوهرمم نمیکنمکسی‌بخوادت واسه قیافه خودت میخواد نه قیافه ای که صد جور عو ...

وقتی همسرت که اولین فرد زندگیته خودتو باید بخاطر قیافه ات بخواد، پس دیگران چه اهمیتی دارن که قیافت چه شکلی باشه؟ یا ایا اونا برات مهمن که قیافه اتو عوض میکنی؟ وقای بخاطر همسرت نمیخوای تو خونه ارایش کنی که پوستت خراب بشه و مسخره پسر مردم نیست، پس چرا بخاطر  دیگران و رهگذرهایی که اصلا مهم نیستن پوستتو خراب میکنی؟یا ؟ یا؟یا و خیلی یاهای دیگه

ببین من کلا با آرایش غلییییظ مخالفمولی ی تینت و آبرسان و .....رو همیشه میزنم تو خونهموهام همیشه مرتب ...

خب اراستگیه این

این خوبه منم از این کارا میکنم

ولی بشینی ارایش کامل کنی بعد لباس مجلسی بپوشی که طرف خوشش بیاد منطقی نیست

خونه اسمش خونست جای راحت واسه زندگی

اینقدر سخت میگیرن به زنا

﴿🩵🐬﴾

من باشم تو‌خونه نه کرم‌میزنم نه چیزینهایت برم حموم شونه کنممگه پوستم مسخره پسره مردمه که بخاطرش با ا ...

خب وقتی توخونه ارایشنکنی برای، شوهرت کجا ارایشکنی؟ برامردم خیابون؟ نگو برا دل خودم که اون دل تو خونه هم هست. 

دقیقا همینه من یسری از یه کلاس دانشگاه زدم بیرون پسرا بو سگ مرده میدادن

یه اعتماد به سقفی دارن مردا چاق پر از پشم سیاه...

به زنشون میگن اینجوری باش اونجوری باش

❄☃️