2777
2789
عنوان

پسرا اسکلید میگید زن تو خونه ارایش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 78 پست
من باشم تو‌خونه نه کرم‌میزنم نه چیزینهایت برم حموم شونه کنممگه پوستم مسخره پسره مردمه که بخاطرش با ا ...

خب عشقی وجود نداره که عاشق واقعی بخواد وجود داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانوما اصولا واس توجه جنس مخالف بهشون آرایش نمیکنن واس دل خودشون آرایش میکنن و ب خودشون میرسن ...

خب همون منم‌همینو میگم

یسری مردا میان میگن واسه ما ارایش کنید

برن گمشن

﴿🩵🐬﴾

اینکه گاهی وقت ها مرد دوست داشته باشه همسرش تو خونه آرایش کنه یا لباس زیبایی بپوشه ، درخواست عجیبی نیست.

بهترین ها باید تو خونه باشه و زن و شوهر برای همدیگه انجامش بدن.

حتی گاهی اوقات خوبه تو خونه جشن دو نفره گرفته بشه و زن و شوهر برای هم بهترین کارها رو انجام بدن. 

ببین من کلا با آرایش غلییییظ مخالفم

ولی ی تینت و آبرسان و .....رو همیشه میزنم تو خونه

موهام همیشه مرتبه

لباسام همیشه قشنگ و تمیزن

بوی خوب میدم و ناخنامم کاشتن چون مرتب میکنه دستارو

خب مجردم و کاملا برای دل خودم انجام میدم 

چ بسا ازدواجم کنم چون به این روتین زیبا بودن و مرتب بودن عادت کردم همینارم انجام میدم علاوه بر دل خودم دل اونم طفلیم شاد میشه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

نظرا رو بخون 

ظاهرا اونایی ک اینکارو میکنن اسکل نیستن

بله بخای نخوای خانوم تو خونه برای همسرش باید خودش رو آرایش کنه و آراسته خوش پوش و خوش بو باشه

حالا اگه نظر شما چیز دیگه اییه 

بنده حرفی ندارم🤗