2777
2789
عنوان

حس میکنم خانوادم دارن بی توجهی میکنن نسبت به قبولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه برای خودت هم دو روز دیگه عادی میشه خانوادت چیکار کنن، خوشحالیشون رو همون روز اول ابراز کردن باقیش دیگه آرزوی موفقیت و سربلندیه که تو دلشون دارن

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

چند بود رتبه؟

انقد خوب که بدون سهمیه قبول شدم 

راستش فقط مامان بابام میدونن رتبه رو به هیچکی و هیجا حتی سایت نگفتم ❤️شرمنده ولی انقد خوب بود که جشن رتبه های برتر دعوت شدم

اول که بهت تبریک میگم نتیجه تلاشت عالیه موفق باشی شاید احساس بدی داشته باشی و بخوای خیلی تحویلت بگیرن ولی خب طبیعیه که عادی بشه و احتمالا چون درس خون بودی از قبل انتظار داشتن که نتیجه خوب بشه ناراحت نباش حس های بد و منفی رو از خودت دور کنی برنامه ریزی کن حسابی به خودت برس باشگاه اگه میتونی برو بهترینها نصیبت

انقد خوب که بدون سهمیه قبول شدم راستش فقط مامان بابام میدونن رتبه رو به هیچکی و هیجا حتی سایت نگفتم ...

چقد مهم بوده که جایی نگفتی اگه زیر ۵۰۰ بودید که حق با شماست 

میخام بدونم زیر ۵۰۰ بودی یا بالاتر همین عددشو نگو 

اول که بهت تبریک میگم نتیجه تلاشت عالیه موفق باشی شاید احساس بدی داشته باشی و بخوای خیلی تحویلت بگیر ...

قرررربونتتتت برممم آره واقعا شبیه خرس شدم باید برم باشگاه یه شانسی هم آوردم ورودی بهمنم میتونم لاغر کنم تا اون موقع