2777
2789

الحمدالله من و همسر و پسر ۵سالم و دختر ۱/۵سالم (تا داداشش و میبینه میدوئه چادر نماز گل گلیشو سرش میکنه و دراز کش میخوابه روی مهر نماز بخونه😂😂)همگی میخونیم خدا قبول کنه 

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا خیلی آدم رو ریلکس میکنه فقط باید ب ترتبیب و سلسله دار پیش بری با ایشون حالا این صوت ن ...

من تصویریشو خوندم و دارم عالیه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

از حالت معنوی هم براتون بگم به اون درجات عالیه نرسیدم وبه حکم وظیفه میخونم ولی گاهی اوقات که ناارومم یا حس میکنم زندگی نمیکنم سرنماز وقتی تمام میشه راز ونیاز میکنم اشک میاییم خیلی آروم میشم..درکل حس میکنم خدا توفیق داده با قلبم برم پیشش ودوستم داره ومنم ازش میخوام کیفیت نمازم ام ببره بالا

با بچه کوچیک نمیزاره حواسم درست به نماز باشه 

چادر میکشه مهربرمیداره....کیفیت نمازم فعلا موقتا نزول داره 

ولی سروقته اکثرمواقع و ترک نمیکنم😉

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

منم میخونم

خدا رو شکر بهم آرامش میده 

روزه هامم میگیرم

تنها کاری که میشه انجام داد و یذره از بار گناهان خلاص شد همینه دیگه

وگرنه که معلوم نیست آخر عاقبتموم چطور میشه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

من خداروشکر میخونم. خیلی احساس نزدیکی با خدا دارم. حس میکنم بعد از نماز آرامشم بیشتر میشه. ویه قانون برای خودم دارم که هر طور که شده نمازمو اول وقت بخونم واین الان تبدیل شده به روال زندگیم. در هر شرایطی باشم اول باید باید نمازمو بخونم. 

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
من خداروشکر میخونم. خیلی احساس نزدیکی با خدا دارم. حس میکنم بعد از نماز آرامشم بیشتر میشه. ویه قانون ...

ولی حال خوش همسرم و موقع نماز خوندن خیلی دوست دارم. جوری نماز میخونه که از نماز خوندنش من هم احساس آرامش میکنم و مطمئن هستم از نمازهای همسرمه که خدا تو زندگیمون خیلی هوامونو داره.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
واسه من میشه یه دعای ویژه کنی پس ؟ خیلی حالم بده بگو خدا منو ببخشه بگو بهم آرامش بده

چشم اگه خداقبول کنه خودت نمازبخون وتوبه کن هرگناهی داشته باشی باتوبه خالصانه خداصددرصدمیبخشه

من خداروشکر میخونم. خیلی احساس نزدیکی با خدا دارم. حس میکنم بعد از نماز آرامشم بیشتر میشه. ویه قانون ...

احسنت به طرز فکرت و همچنین احسنت به امضای زیبات التماس دعااااا

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
احسنت به طرز فکرت و همچنین احسنت به امضای زیبات التماس دعااااا

ممنون عزیزم