2777
2789

ی خونه دیدم ۱۶۰ متر تو محله خوب

رهنش ۲ تومنه اجاره ش هم حدودا ۳۰ تومن

دلم میخواد برم اجاره ش کنم از این ور خونه هامو اجاره بدم

اگ بخوام خونه خوب بخرم علاوه بر فروش خونه هام بابد طلاهامم بفروشم تا زورم برسه بخرمش 

نمیخوام دست ب طلا بزنمم 

چیکار کنم

غیر منطقیع طرز فکرم؟

اره غیرمنطقیه.

اینجوری ب جای اینکه طلاهاتو بدی،دو تومن میدی ک روز ب روز ارزشش میاد پایین و تا سال دیگه باز باید ی تومن بذاری رو پیش. علاوه بر اینکه کلیییی اجاره بدی.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره غیرمنطقیه.اینجوری ب جای اینکه طلاهاتو بدی،دو تومن میدی ک روز ب روز ارزشش میاد پایین و تا سال دیگ ...

اگ دو تومن رو ب مالک ندم بابد بدم به خربد خونه ک اونم بی ارززش کردن سرمایه س

ملک راکده

اگ دو تومن رو ب مالک ندم بابد بدم به خربد خونه ک اونم بی ارززش کردن سرمایه سملک راکده

بازم ملک بخری میدونی دست خودته مال خودته.ولی پول پیش و اجاره چی؟ 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اگ دو تومن رو ب مالک ندم بابد بدم به خربد خونه ک اونم بی ارززش کردن سرمایه سملک راکده

خونه که پس انداز حساب نمیشه  مگه اینکه دوتا ملک داشته باشی بلاخره یه سقفی میخواد بالا سرش آخرشم میشه ارث

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اصلا طرز فکر بعضیا رو نمی فهمم مستاجرن و خرید خونه برای زندگی رو سرمایه می بینن!!!!!!!!!!!

ملک برای زندگی فقط سر پناهه پس به فکر راکد بودنش نباش

وقتی میتونی ماهی سی تومن اجاره بدی، یعنی سر سال میتونی دوباره کلی طلا بخری